Fantastičan Biologique Recherche duo za obnavljanje i njegu ruku

Ruke su prirodno slabo hidratizirane jer je na rukama prisutan mali broj prirodnih čimbenika hidratacije (4 do 5 puta manje nego na licu). To rezultira gotovo stalnom dehidracijom i brzim procesom starenja. Stalno koristimo naše ruke i one su neprekidno izložene stresu u svakodnevnim aktivnostima: ultravioletne sunčane zrake, vjetar, hladnoća, vruća voda, deterdženti, prašina i druge tvari, pušenje, itd. Svi ovi čimbenici dehidriraju ruke i čine njihovu kožu osjetljivijom. Hidrolipidni lm je oslabljen i napadnut pa više ne može djelovati kao zaštitna barijera. Proces prirodnog starenja se ubrzava.

S vremenom, nokti također postaju krhkiji, bezbojni i oštećeni. Naše ruke stoga zahtijevaju posebnu pažnju i potreban im je poseban tretman koji o njima vodi računa i štiti ih od svih tih vanjskih štetnih utjecaja. Laboratorij Biologique Recherche stvorio je novi sustav proizvoda za obnavljanje i njegu ruku.

Masque Gommage Mains

Masque Gommage Mains posebno je formulirana kako bi odgovorila na potrebe trenutnih stanja kože suhih, keratiniziranih i/ili dehidriranih ruku. Njeno trostruko djelotvorno djelovanje je ono što je čini posebnom. Ujedno služi kao piling te pareleno hidratizira i obnavlja gorenje slojeve epiderme te na kraju i ujednačava kožu ruku.

Ova piling krema nježno uklanja mrtve stanice kože. Sadrži bijelu glinu (kaolin) i kapljice voska od jojobe, a isto tako djeluje kao zamjena za masku.  Uklanja mrtve stanice kože i potiče njihovu obnovu, hidratizira i omekšava gornje slojeve epiderme, ujednačava epidermu i smanjuje pigmentacijske nesavršenosti te čisti i dezinficira područje oko zanoktica. Rezultat korištenja je hidratizirana, glatka i ujednačena koža, smanjenje pigmentacijske nepravilnosti, omekšane zanotkice te jači nokti.

Kako je koristiti? 

Nanesite Masque Gommage Mains jednom tjedno na suhu kožu. Masirajte ruke, koncentrira- jući se na gruba, oštećena područja i oko noktiju. Ostavite da djeluje 3 minute prije ispiranja te nanesite Émulsion Rénovatrice Mains.

Émulsion Rénovatrice Mains

Émulsion Rénovatrice Mains koristi se nakon Masque Gommage Mains. Savršeno nadopunjava piling te umnožava i produžuje prednosti Masque Gommage Mains. Zbog toga također hidratizira, štiti i ujednačava kožu. Njezina tekstura pruža intenzivnu hidrataciju i hranu za trenutna stanja suhih, keratiniziranih, istrošenih ruku. Mješavina ulja koja uključuje ulje iz sjemenki maline, Sacha Inchi i pamučnog ulja učvršćuju hidrolipidnu barijeru suhe, istrošene kože. Korištenjem postižete hidratiziran i omekšan gornji sloj epiderme no ujedno i stvaranje zaštitinog filma na površini kože te je tako štiti od vanjskih štetnih utjecaja. Ono što će mnoge žene (a i muškarce) oduševiti je što ova emulzija ujednačava boju kože i uravnotežuje pH kože.

 

Kako je koristiti? 

Na čistu i suhu kožu nanesite malu količinu Émulsion Rénovatrice Mains na gornju stranu ruku. Lagano masirajte koncentrirajući se na oslabljene zone. Koristite onoliko često koliko je potrebno.

Za sve informacije o proizvodima te tretmanima Biologique Recherche možete posjetiti njihovu službenu web stranicu ili ih kontaktirati putem službenog Instagram profila.