Evo što su mladi dizajneri i Samsung predstavili u sklopu Zagreb Design Weeka

Tvrtka Samsung Electronics je na Zagrebačkom Velesajmu tijekom Zagreb Design Weeka spojila modu i tehnologiju. Posjetitelji su mogli isprobati modne dodatke mladih dizajnera Helen Kelen, Ire Rumore, Tine Spahije, Tomislava Kliškinića i Marka Šabarića s modnim brendom Klisab te Jelenom Geštakovski s brendom y/GIA inspirirane Galaxy Z Flip5 preklopnim telefonom.

Helen Kelen, autorica poznata po korištenju viškova tekstila iz tvornica i odbačene odjeće, dizajnirala je remenje od umjetne kože za Galaxy Z Flip5 koji se mogu nositi na više načina, savršeno se slažući s idejom multifunkcionalnosti i elegancije pametnog telefona, dok je dizajnerica Ira Rumora osmislila pocket za pametni telefon i jaknu, kombinirajući estetiku i funkcionalnost ovog preklopnog modela.

Neovisnu profesionalnu kostimografkinju na području kazališta i filma Tinu Spahiju inspirirala je praktičnost Galaxy Z Flip5 pametnog telefona za dizajniranje sportskog seta, dok su dizajneri modnog brenda Klisab, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, predstavili kombinaciju torbice s etuijem za kartice i remenom, inspiriranu osebujnim dizajnom i performansama Galaxy Z Flip5 pametnog telefona.

Naposljetku su na  modnoj pisti predstavljene modne kreacije brenda održive mode y/GIA dizajnerice Jelene Geštakovski koja je osmislila torbicu za Galaxy Z Flip5 inspiriranu idejom povratka u 2000-e i vraćanje u vrijeme preklopnih telefona.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0