Dior Vibe Hobo je nova it torbica!

Tek što je prošlo pet dana 2022. godine, modne influencerice već su pronašle novu it torbicu! Francuska modna kuća Dior, na čijem je kreativnom čelu Maria Grazia Chiuri, kad su modni dodaci u pitanju niže hit za hitom, a njihove torbice su one koje nisu kratkotrajnog vijeka, već se nose godinama. Tako se sada Saddle, Lady Dior i Book Tote modelima koji sezonama ne silaze s liste najpopularnijih pridružila i nova torbica – Dior Vibe Hobo!

Tamara Kalinić

Nova linija modnih dodataka Dior Vibe spoj je sportskog stila i bogatog naslijeđa kuće pa se na torbicama nalaze prošivi baš kao na Lady Dior te ga krasi natpis Christian Dior, kao i Book Tote. No, crossbody torbica u obliku polumjeseca izgledom nalikuje na torbicu koja se nosi oko struka, što joj daje sportsku komponentu. Usprkos tome, modne insajderice kao što su Alex Riviere i Tamara Kalinić, isfurale su novu it torbicu i uz elegantne kapute i sakoe.

Anna Vitiello

Chiuri je interpretirala “hobo bag” model popularan početkom milenija s modernim zaokretom, a ova casual torbica izrađena od mekane teleće kože posebice će se svidjeti onima koji vole i previše stvari nositi sa sobom. Atraktivan model pažnju privlači i zbog konstrastne ručke, ne samo zbog natpisa brenda na dnu torbe, a preko tijela se može nositi uz pomoć kožnatog remena ukrašenog karikama zlatnog sjaja i kopčom. Ručka obložena kožom, pomalo pufastog izgleda, dovoljno je velika i da ovu torbicu možete nositi preko ramena.

Lena Perminova

Dostupne su dvije veličine – mala i srednja, a svaka od dvaju veličina možete se kupiti u dvije kombinacije boja. Manja bijela Dior Vibe Hobo dostupna je s u kombinaciji s kožom metalik zlatnog odsjaja, dok je crna verzija upotpunjena bijelim detaljima. Srednja verzija u crnoj boji istog je izgleda kao i manja, dok je srednja Dior Vibe Hobo bijela torbica dostupna s ručkom i natpisom crne boje.

Caro Daur

Obje verzije dovoljno su velike da vam u njih stane baš sve što vam je potrebno za svaki dan, a osim u desetak centimetara dužine, torbice se razlikuju cijenom. Mala Dior Vibe Hobo dostupna je za kupnju po cijeni od 2850 eura, dok ćete za srednju verziju Dior Vibe Hobo morati izdvojiti 3200 eura. Uz ovaj oblik “hobo” torbe u sklopu linije Dior Vibe, kreativna direktorica brenda predstavila je još jedan hit s početka milenija – bowling bag.

Screen Shot 2022-01-06 at 8.12.06 PMScreen Shot 2022-01-06 at 8.11.51 PMScreen Shot 2022-01-06 at 8.11.23 PMScreen Shot 2022-01-06 at 8.10.46 PMScreen Shot 2022-01-06 at 8.09.43 PMScreen Shot 2022-01-06 at 8.09.54 PMScreen Shot 2022-01-06 at 8.08.47 PM

Čitavu Dior Vibe liniju možete pogledati na službenom online shopu francuske kuće, koji je od kraja rujna prošle godine dostupan i za hrvatsko tržište! U nastavku pogledajte kako novu it torbicu kombiniraju neke od vodećih svjetskih modnih influencerica.

Sophia Roe
Xenia Adonts
Alex Riviere
Claire Rose Cliteur
Matilda Djerf
Charlotte Groeneveld
Géraldine Boublil
Marie von Behrens
Julie Sarinana

Fotografije: Dior, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0