Dior od danas dostupan i u Hrvatskoj!

Francuska modna kuća Dior objavila je danas kako je i službeno otvoren njihov novi online shop, i to za Hrvatsku! To znači da Hrvatice imaju priliku modele kuće na čijem je kreativnom čelu dizajnerica Maria Grazia Chiuri kupovati na službenom shopu brenda, a na njega je upravo stigla nova kolekcija za sezonu jesen/zima 2021/2022.

Osim tih komada, online se trenutačno mogu kupiti i modeli iz capsule kolekcije DiorAlps te must have komadi s potpisom brenda kao što su Saddle Bag, koji je i dalje jedna od najtraženijih torbica – u jesenskoj paleti boja te Dior Book Tote torbice.

Upravo su ti modeli bestselleri brenda, a liniju Dior Book Tote predstavila je upravo Chiuri. Iako su tijekom ljeta bile iznimno popularne, i u aktualnoj sezoni nosit će se tote torbe u koje stane baš sve potrebno za “preživjeti” cijeli dan. Jesensko-zimske varijante su, za razliku od onih koje su influencerice nosile na plažu, izrađene su od kombinacije pamuka i baršuna te su prikladne za sezonu u kojoj se nalazimo.

Ove jeseni nosit će se i jakne s prošivima, a Dior je u svoju novu kolekciju uvrstio posebno zanimljiv model za kojeg je Chiuri posudila prepoznatljiv kroj Dior sakoa. Na hrvatskoj verziji Dior online shopa dostupne su muške i ženske ready-to-wear kolekcije, modni dodaci, nakit, dekor za interijer, kolekcija za djecu, mirisi, linija za njegu kože i make-up, a dostava za Hrvatsku je besplatna, kao i povrat. U nastavku donosimo 5 komada koje bismo odmah kupili iz nove Dior kolekcije za sezonu jesen/zima 2021/2022.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Dior

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0