Chanel predstavio najintenzivniji ruž na tržištu!

Kad je makeup u pitanju, nema nam dražeg proizvoda od ruža. Instantno daje svježinu licu, podiže raspoloženje, a njegova simbolika često nadilazi običnu želju da svoje usne naglasimo bojom. Nosimo ga zbog smjelosti koju u nama budi i  samopouzdanja koje nam daje. Idealan ruž je onaj zbog kojeg se osjećamo najbolje. Idealan ruž je, također, onaj koji ostaje vibrantan i postojan čitav dan, onaj koji je točka na i makeup looku ili modnoj kombinaciji, onaj koji je odraz stil.

Kada je kuća Chanel 2006. godine stvorila Rouge Allure liniju upravo je to bio cilj – potaknuti samoizražavanje kroz iskustvo nošenja ruža za usne koji nadilazi čisto estetska očekivanja. Rouge Allure nije samo običan ruž za usne: klik njegovog pakiranja je prepoznatljiv i neponovljiv, a intenziter je glavno obilježje njegove privlačnosti. Chanel ruž podsjeća, između ostalog, i na drskost nošenja crvenog ruža, simbola ženskog oslobođenja u 20-im godinama prošlog stoljeća.

Kako bi kreirao novi Rouge Allure L’Extrait, visokog intenziteta, koncentriranog sjaja i njege, brend je crpio inspiraciju iz ženskog samopouzdanja i odvažnosti. Chanel Makeup Creation Studio je udružio snage s Chanel Researchom kako bi razvili vrhunski ruž za usne koji otkriva snagu onih koji ga nose.

Više od samo ruža za usne, Rouge Allure L’Extrait nudi koncentriranu boju, sjaj i njegu, stvarajući intenzivan, satenski izgled šminke koji nije ništa drugo nego odvažan. Njegovo tanko novo kućište redizajnirano je za zlatni uložak za refill, bez gubitka legendarnog Rouge Allure klika.Uz ovaj ruž, makeup postaje način izražavanja i potpunog potvrđivanja vlastite individualnosti.

Koncentrirana boja

Sa visokom koncentracijom pigmenata, ruž pruža neusporediv intenzitet boje već od prvog poteza. Kolekcija od 20 svijetlih, hrabrih, raznolikih boja za usne koje se kreću od intenzivne bež do jarke crvene i tamnoružičaste. Njihova moćna, simbolična imena odraz su svake nijanse.

Koncentirani sjaj

Rouge Allure L’Extrait sadrži sastojke sa snažnim svojstvima reflektiranja svjetlosti, za usne koje su vidljivo glatkije i iznimno sjajne. Ima satenski sjaj koji naglašava usne, predstavljajući ih u njihovom najboljem svjetlu.

Koncentrirana njega

Novi ruž kuće Chanel je obogaćen kompleksom koji kombinira ulje cvijeta šljive i biljni vosak za nahranjene, hidratizirane i zaštićene usne. U samo jednom potezu, formula se stapa s usnama i pruža trenutačni osjećaj ugode, usne ostaju hidratizirane do 12 sati, a odmah nakon nanošenja su glatkije i podatnije.

854 Rouge Puissant852 Rouge Amoureux844 Rose Impulsif838 Rose Audacieux834 Rose Turbulent878 Prune Souvenraine812 Beige Brut814 Beige Imperieux818 Rose Independant822 Rose Supreme828 Brun Orgueilleux832 Rouge Libre874 Rose Imperial872 Rouge Ascendant868 Rouge Excessif864 Rouge Conquerant858 Rouge Royal848 Corail Sanguin824 Rose Invincible

Rouge Allure L’Extrait nudi intenzivan, satenski, dugotrajan izgled šminke, na naše tržište stiže 15. ožujka, a među nama omiljenim nijansama nalaze se Beige Imperieux, Rose Turbulent, Rose Excessif i Prune Souveraine.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0