@mernazita

Chanel balerinke za kojima su poludjele društvene mreže

Balerinke su doživjele veliki comeback sredinom 2021. godine te su od tad omiljena obuća modnih insajderica. A među balerinkama se posebno ističu jedne, a to su one francuske kuće Chanel izrađene od njihovog prepoznatljivog tvida koji krasi popularne modele jakni tog brenda.

@fakerstrom

Već smo pisali o tome kako su crvena i bordo boja apsolutni hit ove sezone i traže se komadi isključivo u tim nijansama, a brojnim stylish influencericama koje pratimo, kao što su Lison Sebellin, Felicia Akerstrom i Mehrnaz Ansari, za oko su zapele Chanel balerinke od tvida u dubokoj crvenoj nijansi.

@lisonseb

Ta boja djeluje nevjerojatno otmjeno sama po sebi, a još kad je u kombinaciji s tvidom dobiva posebno luksuzan izgled. Model je predstavljen u kolekciji brenda za aktualnu sezonu te je prikladan za nošenje tijekom jesenskih i zimskih dana, a riječ je o klasiku koji nikad nećete prestati nositi.

@personalshopperlondon

Kombinacija bordo tvida i prepoznatljive crne kapice od glatke kože pristajat će i uz svečanije blagdanske outifte, ali će fantastično izlgledati i u klasičnim varijantama outfita sastavljenih od crnog sakoa, bijele košulje i traperica. Ove Chanel balerinke trenutačno su najtraženiji model, koji se može pronaći u Chanel buticima diljem svijeta, po cijeni koja je nešto viša od 900 eura.

@fakerstrom

Ako želite ovaj model predlažemo da bude brzi u reakciji, s obzirom na to da su iznimno popularne na društvenim mrežama i izrađene u it nijansi sezone!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0