@ariellecharnas

Celebrity dame obožavaju ovaj dizajnerski pulover, a mi smo pronašli high street verziju

Klasični modeli i ove godine nalaze se na vrhu must have liste komada koji se nose ove sezone. Kad je riječ o zimskim klasicima, topao, vuneni ili kašmir pulover je neizostavan, a kad model u svojem ormaru imaju Kendall Jenner, Jennifer Lawrence, Angelina Jolie, Hailey Bieber, Taylor Swift, Mary-Kate i Ashley Olsen – neke od vodećih svjetskih trendseterica i žene čiji se stil naveliko kopira, onda znamo da je riječ o it komadu.

Chunky pulover jedan nam je od omiljenih komada jer pristaje na svakodnevne kombinacije, ali je i idealan za kombiniranje u poslovne outfite ili kad se ujutro žurite i samo želite da vam je udobno kroz cijeli dan, a opet želite izgledati chic.

Puloveri u high street ponudi svake godine nas ugodno iznenade zbog velikog izbora nijansi, materijala i modela, a mnogi od njih neodoljivo podsjećaju na popularan dizajnerski komad. Švedska marka H&M ima sjajnu ponudu pletenih komada, a mi smo u njihovoj kolekciji pronašli model koji nas podsjeća na pulover brenda The Row – koji obožavaju celebrity dame i modne influencerice koje pratimo.

The Row

Brend o kojemu smo pisali već nekoliko puta, osnovale su Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen. Neke od njihovih komada sigurno ste vidjeli na ikonama stila kao što su Kendall Jenner i Hailey Bieber, a pronaći ih možete pronaći i u Hrvatskoj u concept storeu Maria. Popularan pulover Ophelia, napravljen mješavine od vune i kašmira, dostupan je u četiri nijanse, a onaj po znantno pristupačnijoj cijeni, možete pronaći u aktualnoj H&M ponudi.

H&M

Cijena The Row Ophelia pulovera je 1680 eura, a model na koji smo naišli u high street trgovini je po cijeni od 119 eura. H&M pulover napravljen je od također od vune i kašmira, no ipak s manjim postotkom kašmira nego što je onaj brenda The Row. Izgleda jednako neodoljivo, a dostupan je u bež nijansi. Možete ga pronaći u trgovinama i putem službenog webshopa brenda.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest, The Row, H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0