Split je postao bogatiji za još jednu beauty oazu. Radi se o Bohemian Tribe Beauty Conceptu, salonu koji pored hairstylinga, svojim klijenticama nudi usluge make upa te manikuru i pedikuru, a uskoro će se unutar salona moći kupiti i prekrasna kolekcija accessoriesa s potpisom poznatog domaćeg brenda Hippy Garden.

Već sam naziv sugerira smjer u kojem je vlasnica  Marina Milić odlučila pričati priču svojeg salona. Naime, boem označava osobu koja je slobodnog uma, razigrana srca i nekonvencionalnog životnog stila, koja prilagođava uvriježeno mišljenje i ukorijenjenu tradiciju sebi i svojem načinu života. Upravo ta filozofija vidljiva je iz svakog aspekta interijera salona, uređenog s puno ljubavi, pažnje i topline. Šarmantne slike s inspirativnim porukama, žarko plavi i zeleni zidovi u kontrastu s drvenim elementima i bijelim detaljima te rasvjeta s chic, industrijskim štihom, glavne su okosnice unutarnjeg interijera.

Nakon dugogodišnjeg iskustva rada u inozemstvu, s poznatim i renomiranim imenima te na velikim svjetskim projektima, Marina Milić odlučila se vratiti u rodni grad i otvoriti vlastiti salon – salon koji će skrojiti baš po svojoj mjeri, s individualnim pristup svakoj novoj klijentici, a u skladu s najnovijim trendovima iz svijeta ljepote. Mjesto gdje će se svi moći osjećati ugodno i opušteno, navratiti nakon napornog dana i makar nakratko zaboraviti na vanjski svijet te se prepustiti rukama vrhunskih stručnjaka.

Svečano otvorenje nisu propustile ni brojne osobe iz javnog života, poput modne dizajnerice Anamarije Asanović, nekadašnjeg modela, a danas uspješne poduzetnice i učiteljice joge Petre Bianco, voditelja i glumca Ive Perkušića, fotografkinje Sonje Dvornik i Joletove supruge Ane Čagalj.

Foto: Iris Ban i Tomislav Huha