Body & Soul Sunday – Trikovi za sreću

Paulo Coelho, svjetski poznati brazilski pisac i autor jedne od najprodavanijih knjiga – Alkemičara, daje nam neke smjernice za sreću. Sreća je stvar izbora i na nama je da odlučimo hoćemo li živjeti u nesreći ili ćemo gledati na život s vedrije strane. Ipak, ne škodi tu i tamo podsjetiti se kako voditi što ljepši život. Kako biti sretan, ispunjen i ostvariti svoje želje? Danas donosimo neke od smjernica velikog Paula Coelha. Iskoristite ih!

Ljubav mijenja sve

Snaga ljubavi ne može se mjeriti. Ljubav pokreće vas, druge i cijeli svijet. Zato – volite i budite voljeni!
Ne predajte se strahu
Jedino što nas može udaljiti od uspjeha jest strah od neuspjeha. Ne dozvolite strahu da vas obuzme i da ne pokušate ostvariti svoje sne.

Prihvatite greške

Greške su dio života. Ljudski je griješiti tako da ni vas neće zaobići. Prihvatite da nekada griješite – čovjek ste.
Gledajte svoja posla
Ne ogovarajte, ne petljajte se u tuđe živote (koliko god privlačno to bilo!) i ne osuđujte.

Jer sve će vam se to vratiti.

Svako iskustvo ima pouku
Lijepa i ružna iskustva donose nam pouke. Nekada je tu pouku teže vidjeti. Kada vam je teško, sjetite se da je sve prilika za učenje.

Nitko nije kriv

Nitko nije odgovoran za vaše osjećaje. Sami odlučujete koliko će vas netko povrijediti ili usrećiti. Neovisno o tuđim postupcima, vaša je zadnja.

Radite od srca

Kada radite od srca, kada dajete sve od sebe i svoje najbolje – imuni ste na kritike. Uvijek će biti kritičara. Važno je znati da ste dali sve od sebe.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0