Body & Soul Sunday – Pretvorite riječi u djela

Kako znati želimo li nešto uistinu ili nam je ipak draže sadašnje stanje stvari? Ako naše želje ostaju samo izgovorene riječi, to znači da ipak ne želimo nešto dovoljno jako. Tek kada riječi počnemo pretvarati u djela možemo sa sigurnošću reći da smo odlučili ostvariti svoje želje. Već ste sami sebi dosadni jer se ne uspijevate pokrenuti? Prijatelji vam više ne vjeruju da ćete ostvariti što namjeravate? Još nije kasno. Evo kako napokon pretvoriti riječi u djela.

Definirajte svoj cilj

Znate li uopće što želite ostvariti? Na ovom koraku često se zaustavimo jer nismo jasno definirali naš cilj. Razmislite i odlučite što je to što želite. Tek kada donesete odluku, svemir može djelovati u vašu korist.

Budite iskreni prema sebi

 

Dok god zavaravate sami sebe, nema napretka. Budite iskreni prema sebi – želite li ostvariti nešto zbog sebe ili zato što se to očekuje od vas? Možda vi to uopće ne želite, ali kažu da bi bilo dobro. Ako ćete već ulagati svoju energiju u nešto, neka bude zato što vas to iskreno veseli.

Odaberite pravi trenutak

Je li sada pravo vrijeme za ostvarenje zadanog cilja? Kažu da je ‘tajming’ sve. Možda u ovom trenutku u vašem životu nema mjesta i za to. Nema ništa loše u odgađanju realizacije do pravog trenutka. Pazite da odaberete idealno vrijeme.

Krenite!
Cilj ste definirali, odabrali ste pravi trenutak i odlučili ste riječi pretvoriti u djela. Sada krenite! Prvi korak je odlučujući. Jednom kada počnete sve su manji izgledi da ćete odustati. Pozitivna energija vaše odluke će vam biti vodilja i dati vam snage. Budite hrabri i ustrajni. Sretno!
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0