Stiglo nam je najdraže godišnje doba! Vrućine, sunce i godišnji odmor samo su neke od karakteristika koje krase ljeto. Čak i ako niste ljubitelj najtoplijeg doba godine, ono ima svojih prednosti koje ne možemo ignorirati. Ljeti je kosa svjetlija, a koža tamnija. Po ljeti smo nasmijaniji i opušteniji, a svijet se usporava i sve je nekako lakše. Vrućine nam dozvoljavaju da budemo lijeni i radimo samo ono što nas je volja. Glazba je ljeti glasnija, a noći su duže. Kako provesti opušteno ljeto i pritom se dobro zabaviti? Donosimo nekoliko ideja.

Dani na suncu

ljetosanja2

Ljetni dani zamišljeni su da se provode na plaži, točnije na suncu (uz oprez!). Idealno vrijeme za upijanje vitamina D te izlaganje tijela dobrobitima sunčeve svjetlosti. Sunce nas hrani i prirodni je izvor energije. Dok ste na plaži, osim klasičnog sunčanja, ovo ljeto napravite nešto novo i zabavno, nešto što možda već godinama niste radili. Napravite dvorac od pijeska, drijemajte u mreži za spavanje, igrajte se, uživajte u zalascima sunca… Iskoristite svaki trenutak ljetnog dana za sebe.

Noći pod zvijezdama

sanjaljeto4

Jedino bolje od ljetnih dana su duge i vruće ljetne noći. Tada nastaju najljepše uspomene. Ovo ljeto može biti ispunjeno uzbudljivim iskustvima. Spavajte na otvorenom pod zvijezdama nakon noćnog kupanja. Uživajte u ljetnim koktelima na plaži, neka vas ponesu šum mora te lagani zvuci glazbe u društvu prijatelja…

Ljetni glazbeni festivali

Ljetni mjeseci rezervirani su za najbolje glazbene festivale. Masa ljudi, svirka na otvorenom i tako cijele dane i noći… Ljeto je vrijeme kada možete birati u bogatoj ponudi koncerata i festivala. Može se pronaći nešto za svačiji ukus. Ima nešto oslobađajuće u skakanju i pjevanju iz petnih žila u glas sa svojim omiljenim glazbenikom. Odaberite dobro društvo, odaberite festival i – pjevajte!

Pročitajte dobru knjigu

Ako preko godine nemate vremena za čitanje ili jednostavno niste dovoljno opušteni da bi se prepustili čarima knjige, više nemate izgovora. Dobro štivo prati svako dobro ljeto. Otvorite vrata nekog novog svijeta i uživajte u njemu upijajući svako poglavlje riječ po riječ. U svakoj torbi za plažu mjesto zaslužuje imati i dobra knjiga. Što vi čitate ovog ljeta?

Zaslužujete zabavu

Nakon naporne i duge radne godine, ljeto je vrijeme za vas. Imajte na umu da ste zaslužili pravo na zabavno i opušteno ljeto. Kada ćete se opuštati ako ne preko ljeta? Godišnji odmor prilika je da napunite baterije, upijete što više sunca i vratite se kući odmorni i preplanuli. Neka zabava počne!