Body & Soul Sunday – Ljetna avantura

Ljeto je ovdje! Vrijeme za opuštanje, odmor i izležavanje na plaži. Ljeto nas oslobađa, dozvoljava da radimo što inače ne radimo i ljeti je sve lakše. Nije tajna da je jedna od glavnih prednosti ljeta – ljetna avantura! Zabava s nekim koga smo tek upoznali, koga ćemo vidjeti samo tih desetak dana na odmoru i nikada više. Ljeto je prilika za upoznavanje lijepih i preplanulih ljudi. Zašto je dobro imati ljetnu avanturu? Ako niste u vezi i željni ste uzbuđenja, evo zašto si ovo ljeto to trebate i dozvoliti.

Nema stresa

Kada se radi o kratkoj ljetnoj zabavi – onda i ostaje na tome. Nema drame, nema stresa i očekivanja, nema obaveza. Jedino što se od vas i druge strane traži jest da se zabavljate. Od samog početka jasno je o čemu se radi te da će biti kratko i slatko. Opušteni ste i ne preispitujete svaki vaš korak u strahu da ćete drugu osobu odbiti od sebe.

Život je ljepši

Ljetna avantura prilika je da se podsjetite koliko je život lijep. Niste u poslu, niste u brigama već ste isključivo posvećeni uživanju. Osjećate se lijepo jer to i jeste. Sunce kao da je toplije, more kao da je plavije, a vi ste na vrhu svijeta!

Prilika za učenje

Ljetnu avanturu shvatite kao idealnu priliku za učenje – što želite, a što ne želite u idućoj (ozbiljnoj) vezi? Kada ste opušteni i pristupate odnosu bez očekivanja možete mnogo naučiti o sebi i vlastitom ponašanju u vezi. Iskoristite ovo ljeto da utvrdite gradivo i naučite nešto novo o sebi u ljubavnim odnosima.

Nikad se ne zna…

Iako se za ljetnu avanturu podrazumijeva da je kratkog trajanja te da nas ne obvezuje na više od toga – nikad se ne zna… Možda ipak preraste u ljubav. Život je pun iznenađenja. Bezbrižna zabava za vrijeme vrućih ljetnih dana može se nastaviti i tijekom godine. Što god da bude (ili ne bude!) – u redu je. Na vama je samo da uživate!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0