Stigla nam je nova godina – 2017.! Slavlje je završeno, svima smo zaželjeli sve najbolje i sada je vrijeme za povratak u svakodnevnu rutinu. Blagdansko vrijeme je doba godine kada svima upućujemo iskrene čestitke i dobre želje. Pažnju dajemo drugima, bližnjima i svima koje volimo – darujemo ih, ljubimo i zajedno se veselimo! Nakon što ste zaželjeli svako dobro svima oko sebe, vrijeme je da isto poželite i sebi. Niste od onih koji donose novogodišnje odluke? Nema veze. Evo kako godinu dobro započeti da bi takav bio i njen ostatak.

Dan po dan

Ove godine svaki dan budite bolji nego jučer. Svaki novi dan prilika je da budemo bolji ljudi. Kako ćete to ostvariti je na vama. Bitno je da donesete odluku. Nije bitno imati velike planove. Tajna je u tome da svaki dan činite nešto čime rastete kao osoba.

Napravite popis

-1707958-1458786206.640x0c

Kada radimo popise, to su obično popisi onoga što želimo napraviti i ostvariti. Nažalost ne uspijemo uvijek staviti kvačicu na sve što je na popisu. Tada ostajemo s polovično ispunjenim željama i manjkom motivacije. Ove godine napravite drugačiji popis – što ne učiniti! Zapišite sve loše navike i radnje koje ne želite da vas prate u novoj godini. Poboljšate svoj život i sjetite se što ne želite.

Ne marite za tuđa mišljenja

Kažu da je ključ neuspjeha udovoljavanje drugima. Osim što je nemoguće, udovoljavanje svima oko sebe je nezdravo i neproduktivno. Ova je godina idealno vrijeme da napokon prestanete toliko brinuti o tome što drugi misle. Čije je mišljenje najbitnije? Vaše!

Brinite o svom tijelu

-2023710-1481912508.640x0c

Kao što je bitno voditi brigu o svom duhu, tako je važno brinuti i o svom tijelu. Ove godine više vremena posvetite svom zdravlju. Prakticirajte oblik tjelovježbe koji vam najviše odgovara. Vodite računa o načinu prehrane i budite umjereni. Istina je ono što kažu – u zdravom tijelu je zdrav duh.

Budite veseli

-1729638-1460502257.640x0c

2017. je godina dobrog raspoloženja! Budite dobre volje, veseli i radoznali. Neka vas raduju male stvari jer tada one postaju velikima. Širite dobru volju i veselje i isto će vam se vratiti. Neka vam je 2017. najsretnija do sada!