Body & Soul Sunday – 2016. godina je izobilja

S novom godinom dolaze i novogodišnje odluke. Prestanak pušenja, skidanje viška kilograma ili zdraviji način života samo su neke od promjena koje najčešće priželjkujemo. Za ovu godinu, predlažemo drugačiju promjenu – promjenu razmišljanja! Novu 2016. učinite godinom za promjenu na bolje, godinom u kojoj napokon postajete osoba kakvom želite biti. Učinite 2016. godinom izobilja. Pozovite u svoj život izobilje ljubavi, sreće, novca, uspjeha… Kako? Ovako.

Promijenite pogled na svijet

sanja20163

Promijenite način na koji gledate svijet oko sebe. Ako svijet doživljavate kao mjesto koje vas ograničava i koje vam nešto uskraćuje, takav će i biti. Ako na svijet gledate kao prijateljsko mjesto prepuno svega što želite, to će vam biti dostupno. Svijet je onakav kakvim ga vidite.

Budite zahvalni

Razmislite o izobilju u svome životu – o svojim bližnjima i ljubavi koju s njima dijelite. Razmislite o izobilju prirodnih ljepota koje vas okružuju i dio kojih ste i vi. Budite zahvalni na svemu što jest u vašemu životu. Tek kada naučite cijeniti ono što već imate, dobit ćete još više.

Budite darežljivi

Tretirajte druge kako želite da i oni tretiraju vas. Ako želite biti voljeni, volite druge. Ako želite biti poštovani, poštujte druge. Ako želite novac, trošite novac. Ono što želite, šaljite u svijet.

Pazite što osjećate

Emocije poput ljutnje, brige, straha i ljubomore samo prizivaju još negativnih emocija u vaš život. Pozitivne emocije – ljubav, tolerancija, radost, zahvalnost – množe se i stvaraju pozitivno stanje uma.

Moć vizualizacije

Ono što možete zamisliti, možete i ostvariti. Vaše misli svemiru ‘javljaju’ kakav život želite. Ako su to negativne slike, svemir će vam to i poslati. Ako su to pozitivne vizije uspjeha, ljubavi i zadovoljstva, bit će manifestirane. Uvijek se zamišljajte u situacijama u kojima želite biti.

Djelujte

sanja2016

Osim vjerovanja, potrebno je i djelovanje. Da bi ostvarili svoje ciljeve, morate se pokrenuti i učiniti što možete kako bi ih i ostvarili. Uz vjerovanje da zaslužujete sve što želite i da na svijetu ima dovoljno izobilja za sve, počnite djelovati.

 

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0