Birkin i Kelly znate, a jeste li čuli za Hermès Herbag torbu?

Kad se radi o dizajnerskim torbicama, slažemo se u tome da u njih vrijedi uložiti, a ako ste spremni uložiti poveću svotu onda sigurno na listi želja imate komade francuske kuće Hermès. Od svojih početaka kao jedna od modnih kuća najbolje majstorske izrade, Hermès ima brojne uspješnice modnih dodataka. Birkin i Kelly definitivno u tome prednjače, no jeste li čuli za model Herbag? Donosimo priču o još jednom uspješnom modelu, koji čini se, ove godine vratio na modne liste.

@mervesadol

Hermès Herbag svestrana je i elegantna torba koja utjelovljuje luksuz i umijeće izrade, dvije komponente koje su nezaobilazne za tu francusku kuću. Prozvana “sestrom” kultne “Birkinice” i modela Kelly, Herbag krasi jedinstven dizajn koji kombinira platno i kožu. Prepoznatljivu estetiku krasi izmjenjivo tijelo i gornji preklop koji je osiguran Hermès bravom.

Hermès Herbag

Dostupna u brojnim bojama i veličinama, torba Hermès Herbag zadovoljava različite ukuse zadržavajući dojam sofisticiranosti. Radi se o modelu koji je idealan za casual, ali i nešto profinjenije prilike.

@laurandnicolas

Ono što izdvaja Herbag je dizajn – platneno tijelo je potpuno odvojivo od kožnatog, što omogućuje transformaciju torbice. To znači da isti kožnati gornji dio možete upariti s platnenim tijelima različitih boja ili stilova, što ga čini svestranim dodatkom. No, jednako tako ovaj je modni dodatak reversible, odnosno tijelo torbice možete preokrenuti i stvoriti potpuno drugi dojam. Ako više volite oštre rubove torbice to možete stvoriti tako da samo preokrenete ovaj model.

@saansh_

Dauert ganze 20min die zu schließen 😂 habt ihr Tipps? #herbag31 #hermesbag

♬ My Barn My Rules – MCR-T & horsegiirL

Naš favorit je definitivno onaj koji kombinira kožnati gornji dio u boji konjaka s bež planetnim tijelom. Radi se o jednoj od najljepših torbi ovog proljeća i ljeta koji smo već zamijetili na brojnim slavnim damama.

@charisow

Isn’t she a beaut? 😍 #unboxinghermes #bagtok #herbag #hermes #hermesherbag #herbag31

♬ Snowman (Slowed Down) – Sia

Sve modele možete istražiti na službenoj stranici francuske kuće, a ako ćete odlučiti za kupnju, za to ćete morati posjetiti neke od butika diljem svijeta. Dobra je vijest što je cijena ovog modela uvelike pristupačnija nego one modela Birkin i Kelly, te za veće modele iznosi od oko četiri do pet tisuća američkih dolara, pa ako ste u potrazi za prvom Hermès torbom, Herbag se nameće kao idealna opcija.

@lambo_lina

Did you know this interesting fact about the Herbag by Hermes?#hermes #hermesbag #herbag

♬ original sound – Angelina

@bagista.uk

What do you think of the Hermès Herbag? #hermesbag #reversibleherbag #herbagtutorial

♬ original sound – jadoredior

@aliyahwears

Thanks @Joanna !! Never reached for this bag but now I will!! #hermesbag #reversibleherbag #herbagtutorial

♬ original sound – AliyahWears

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Hermès, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0