@beyonce

Beyoncé toliko obožava ovaj parfem da se ušuljala u Harrods poslije zatvaranja kako bi ga kupila

Tko ne bi poželio mirisati poput svojeg omiljenog celebritija? Možda je klišej, ali svi bi voljeli biti sličniji svojim slavnim idolima, pa bar po nekoj sitnici. Zar ne bi bilo super da, kad nas netko pita koji parfem koristimo, imamo spreman odgovor – “onaj koji nosi i Beyoncé”? Ako je baš Beyoncé zvijezda koju obožavate, onda imate sreće – jer smo otkrili koji miris trenutačno koristi.

Glazbena diva u sklopu turneje Renaissance obilazi Europu, odradila je koncerte u Hamburgu i Amsterdamu, u Parizu pristustvovala Louis Vuitton reviji, a boravila je i u Londonu. Upravo je tamo posjetila slavnu robnu kuću Harrods nakon zatvaranja te navodno kupila zalihu omiljenog francuskog niche parfema By Kilian Angels’ Share.

@beyonce

Ovaj parfem Kiliana Hennessya, nasljednika poznate francuske obitelji proizvođača konjaka, u suradnji sa francuskim parfumerom Benoitom Lapouzom, inspiriran je Hennessyevim nasljeđem osme generacije u proizvodnji konjaka. Note parfema temelje se na mirisu konjaka koji se čuva u podrumu u hrastovim bačvama, čije note također daju poseban šarm parfemu.

By Kilian Angels’ Share sadrži esenciju konjaka dobivenu iz likera kako bi mu dao prirodnu boju karamele. Jedan od glavnih sastojaka mirisa je ulje konjaka, a čine ga još i mješavina absoluta hrasta, esencija cimeta i mahune Tonke. Mirisne, dugotrajne note sandalovine, pralina i vanilije čine izvrsnu završnicu ovog parfema i rijetku mješavinu koja zvuči doista anđeoski.

 

Parfem je dostupan i u Hrvatskoj, a moguće ga kupiti u Lana parfumerijama te na njihovoj službenoj stranici po cijeni od 210 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@kilianparis), Parfumerija Lana

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0