Pogledajte kako izgledaju prvi komadi koje je Pharrell kreirao za Louis Vuitton

Sasvim očekivano, prva muška revija kuće Louis Vuitton, otkako je Pharrell Williams postao kreativni direktor, bila je pravi spektakl. Kolekcija pod nazivom “Lovers” bila je posveta bivšem kreativnom direktoru tog brenda Virgilu Ablohu, dizajneru koji je bio blizak s Williamsom, zbog kojeg je i V u nazivu revije bilo naglašeno.

@louisvuitton

#LVMenSS24 #LouisVuitton #PharrellWilliams

♬ son original – Louis Vuitton

Osim što su predstavljeni komadi dočekani s oduševljenjem, revija je održana na legendarnom Pont Neufu u Parizu te su prve redove zauzele megazvijezde poput glazbenog para Beyonce i Jay Z-ja, glumice Zendaye te glazbenika A$AP Rockyja i Rihanne te rappera Davea i Pusha T-ja koji su reviju i nosili.

@louisvuitton

#LVMenSS24 #LouisVuitton #PharrellWilliams

♬ son original – Louis Vuitton

Kolekcija za proljeće/ljeto 2024. označila je početak Tjedna muške mode u Milanu, a pistu su preuzeli komadi koje smo mogli vidjeti na kampanji brenda predstavljenoj prošlog tjedna. To znači da je Pharrell preuzeo signature print kuće Damier koji je u predimenzioniranoj verziji prekrio čitavu pistu, ali i brojne komade, pa je tako prvi look bio ukrašen s kravatom u tom uzorku. Tada je predstavljen i drugi motiv koji je prožimao čitavu kolekciju, a to je pikselizirana verzija Damier printa, i to u military varijanti.

Pharrell Williams

Pikselizirani uzorak prekrivao je gotovo sve komade koji su se pojavili na pisti, čak je i zbor koji je pjevao na reviji bio odjeven u odore s tim motivom. Od mini pa sve do putnih torbi, preko kratkih hlača, traperica i odijela pa sve do kožnatih jakni i kaputa, Damier uzorak ili njegova pikselizirana verzija krasili su sve glavne komade.

Što se klasičnih modnih dodataka tiče, poput Louis Vuitton Speedy modela u svim dimenzijama, Pharrell je ovom komadu udahnuo novi život kroz vibrantnu paletu boja – što se moglo vidjeti i na najavnom vizualu za kampanju koji je krasila glazbenica Rihanna sa it torbom u različitim veličinama i nijansama.

Uz vrhunski tailoring, odnosno odijela i kapute, isticali su se i traper kompleti, luksuzne trenirke te kožnate bomber jakne, od streetwear komada, kao i zanimljive kožnate torbe koje su izgledom podsjećale na vrećice iz Louis Vuitton butika.

Nova era muške linije Louis Vuittona vizijom se nastavlja na stare, od mase obožavane komade, sa svježim pristupom, a nesumnjivo je kako će i ova kolekcija naići na brojne poklonike – među muškom, ali i ženskom publikom. Pharrellov debi bio je uspješan u svakom pogledu, a s obzirom na to koliko je ovaj kreativac talentiran u svim poljima u kojima djeluje – glazbi, modi i umjetnosti – ne sumnjamo kako ćemo vidjeti još puno it komada iz Louis Vuitton radionice. U nastavku otkrijte neke od nama omiljenih lookova.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Kendam.com 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0