Beauty proizvodi nove generacije – upoznajte Kiehl’s koncentirane sapune za lice

Od 1851. godine kompanija Kiehl’s stalno teži unapređenju – od odgovornih formulacija, pakiranja i proizvodnje do pružanja podrške i pomaganja zajednicama da smanje svoj utjecaj na okoliš. S tim na umu, tvrtka Kiehl’s odabrala je tri omiljene formule tog brenda i pretvorila ih je u nove koncentrirane sapune za kožu lica “Future Made Better”: to je kolekcija koja se sastoji od tri ciljana, čvrsta proizvoda za čišćenje kože lica formulirana za temeljito čišćenje bogatom pjenom, što kožu čini svježom i uravnoteženom, bez osjećaja suhoće ili zatezanja.

Svi novi koncentrirani sapuni sadrže barem jedan sastojak iz obnovljivog izvora i formulirani su uz minimalnu količinu otpada od plastičnih pakiranja, za ciljanu rutinu čišćenja koja je jednako posvećena održivosti kao i koži. Svaka formula sapuna je preko 96 posto biorazgradiva i sadrži stručno osmišljenu mješavinu sastojaka nadahnutu omiljenim linijama brenda Kiehl’s kako bi se ciljano djelovalo na čitav niz problema s kožom.

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar

Obogaćena ledenjačkim glikoproteinom i skvalanom iz obnovljivih izvora, ova posebno njegujuća formula ne narušava zaštitnu barijeru kože dok istovremeno poštuje prirodni pH kože. Formula nježno čisti i vraća koži vlažnost za postizanje zdravog izgleda.

Calendula Calming & Soothing Concentrated Facial Cleansing Bar

Pogodna za masnu kožu koja je sklona aknama, ova formula sadrži približno 100 latica nevena iz održivog izvora koje umanjuju vidljivost crvenila te kožu čini opuštenom, smirenom i savršeno čistom.

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Facial Cleansing Bar

Amazonska bijela glina i prah bambusa iz obnovljivih izvora formulirani su u sapunu koji sadrži 80 posto sastojaka za pročišćavanje, uklanja mrtve stanice te intenzivno čisti kožu, dok istovremeno pruža osjećaj uravnoteženosti bez viška ulja ili osjećaja suhoće.

 

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0