Posljednji beauty noviteti ove godine donose make up prvenstveno orijentiran na blagdane i novogodišnje slavlje.

Fenty Beauty Trophy Wife Life Makeup Set

Ako ste jedna od onih kojoj sjaja i šljokica nikad dosta, ne morate tražiti dalje. Fenty Beauty predstavio je set pun zlatnih pigmenata i šljokica, pa je blješteći sjaj zagarantiran. Iako on sadrži neke već viđene proizvode, novost je Fairy Bomb Shimmer, lagani zlatni puder u prahu za lice i tijelo.

Dior 5 Couleurs Couture Eyeshadow Palette Happy 2020 (limitirano izdanje)

Dior za ove blagdane predlaže vrlo upečatljive i hrabre boje koje nikako neće proći nezamijećeno. Čak i ako slavlje Nove godine provodite doma uz TV, nema razloga zašto ne biste bili totalno glamurozni.

E.L.F. Cosmetics Liquid Glitter Eye Shadow

 

Gel formula ovog tekućeg sjenila brzo se suši, a traje poprilično dugo na očima. Dolazi u osam boja te sadrži šljokice i bisere. Ni jedno tekuće sjenilo ne može vam osigurati savršenu postojanost, pa kako biste ga barem malo produljili prije nego li se nakupi u crti na sred kapka, svakako stavite primer.

Charlotte Tilbury Scarlet Spell

Nova nijansa super popularnog Matte Revolution Lipsticka zove se Scarlet Spell u predivnoj tamnocrvenoj boji. Jakog je pigmenta i lagano se nanosi na usne, ne mrvi se, na ulazi u bore na usnama, ne suši se i traje satima.

Nails Inc. Joyful lakovi za nokte

Crvena boja blagdanski je klasik, a u kombinaciji sa šljokicama imate više mogućnosti za kombiniranje! Ako vam treba malo inspiracije, možete je pronaći ovdje.

Pat McGrath Labs limitirano izdanje Star Wars The Rise of Skywalker 

Najpoznatija vizažistica na svijetu odlučila se na ovu veselu suradnju te predstavila tri balzama za usne i tri palete sjenila. Osim što su predivno dizajnirani, čim Pat McGrath stoji iza njih, zasigurno su i postojani i pigmentirani.