BALMAIN PARIS PROLJEĆE 2016- POVRATAK TOP MODELA 90-IH

Ovog proljeća Balmain nas je u svojoj kampanji odlučio podsjetiti tko su pravi supermodeli. Cindy Crawford, Naomi Campbell i Claudia Schiffer, kraljice modnih pista devedesetih, vraćaju se u crno-bijelom izdanju na fotografijama Stevena Kleina za Balmain.
Olivier Rousteing, kreativni direktor Balmaina, najavio je kolekciju objavom tri fotografije na Instagramu. Opće je poznato da se Rousteing ovim modelima divi od svojih tinejdžerskih dana, najviše zahvaljujući načinu na koji su modu približile masama.

FullSizeRender-2

Ne smatra ih samo modelima, već velikim poslovnim ženama koje istovremeno imaju obitelji i samim time dodaju vrijednost svemu što prezentiraju.
Iako je Balmain u zadnje vrijeme poznat po suradnjama sa celebritijima poput Kendall Jenner, Gigi Hadid, Kim Kardashian, Rihannom i Kanye Westom, ovog proljeća #BalmainArmy doživljava veliki povratak u devedesete.
Sudeći prema objavljenim fotografijama, Crawford, Campbell i Schiffer izgledaju bolje nego ikad, a kolekcija sadrži komade prepoznatljivog Balmain stila s dozom luksuza, senzacionalnosti i romantike.

 

ob_e88449_balmain-spring-summer-2016-campaign-arob_cc2604_cindy-crawford-balmain-spring-summer-2 ob_e0f9fb_claudia-schiffer-balmain-spring-summer ob_b81ca7_balmain-spring-summer-2016-campaign-ar

Foto: Balmain

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0