@allierizzo

Artipoppe – nosiljka s kojom su mame diljem svijeta oduševljene

Rijetko kad su mame diljem svijeta udružene u mišljenju oko proizvoda za bebe – svatko ima svoj favorit kad su u pitanju bočice, dude, kolica i slično, no jedna je nosiljka apsolutni favorit. Celebrity mame poput Kylie Jenner, Candice Swanepoel, Rosie Huntington Whiteley i Elsa Hosk, kao i influencerice Tiffany Hsu i Rianne Meijer, ali i brojne Hrvatice obožavaju Artipoppe nosiljke, koje se ističu svojim chic dizajnom i udobnošću.

@artipoppe

Artipoppe Zeitgeist nosiljka za bebe kreirana je u brojnim materijalima koji osiguravaju udobnost i za najmanje i za mame, kao što su tvid, organski pamuk, lan, kašmir i traper, a ističu se prigušenom paletom boja i atraktivnim uzorcima koje obožavaju fashion forward mame i tate.

@daphnecanizares
@daphnecanizares

Nosiljke su prilagodljive za uzraste od novorođenčeta do toddlera, a predstavljaju suvremenu mješavinu klasične udobno strukturirane nosiljke za bebe s modernim minimalističkim dizajnom. Osim što roditeljima pružaju dozu slobode, s obzirom na njihov dizajn, njima se može istaknuti i osobni stil. Artipoppe Zeitgeist nosiljke predstavljaju roditeljstvo u najboljem izdanju kroz zbližavanje bez kompromisa u pogledu estetike i stila.

@artipoppe

Riječ je i o brendu koji je sustainable te koristi takve tkanine, a nosiljka je podesiva u četiri položaja veličine u skladu s rastom bebe. Višestruki ergonomski položaji (sprijeda nošenje okrenuto prema unutra, prednje nošenje okrenuto prema van i na leđima) promiču zdravi razvoj tijela vaše bebe pa ne čudi da su ove nosiljke postale planetarno popularne.

@rijannemeier

Artipoppe Zeitgeist nosiljke za bebe, u čak 39 različitih varijanti, mogu se naručiti putem službene stranice brenda koji dostavlja i u Hrvatsku.

@carosanchez
@artipoppe
@artipoppe
@tiffanyhsu

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0