Adinas Jewels

Anklet narukvice – modni detalj koji obožavamo nositi ljeti

Pripadamo u skupinu onih koji nakit ne skida ni tijekom spavanja, a ljeti dodajemo još i više tog modnog asesoara na sebe. Mix & match ogrlica, narukvica i prstenja, naš je svakodnevni odabir, a u toplijoj sezoni nezaobilazne su i anklet narukvice koje se nose oko gležnja. I ne, anklet narukvice predstavljene ove sezone nisu rezervirane samo za plažu, već su predstavljene i u sofisticiranim, delikatnim verzijama koje neće skidati ni kada se vratite s godišnjeg odmora.

Amina Muaddi

Iako su prošlih godina morski motivi dominirali ponudom, ove godine anklet narukvice su dobile svoju glamurozniju varijantu, po uzoru na tennis bracelet. Sitni kristalići glavna su zvijezda anklet modela koj je predstavila dizajnerica obuće Amina Muaddi, kako bi savršeno pristajao uz njezine cipele sa statement detaljima, a nešto pristupačniju verziju takve anklet narukvice možete pronaći u ponudi brenda Adinas Jewels.

Asos

Iako su najprije bile smatrane pomalo djetinjastim asesoarom koji se nosio na plažu, anklet narukvice pronašle su put i do crvenog tepiha, a i to u verziji od debljih karika zlatnog sjaja kakve se mogu pronaći na shopping platformi Asos. Dozu sofisticiranosti anklet narukvicama daje i izbor bisernih perli od onih plastičnih, poput modela koji se nalaze u kolekcijama brendova Anni Lu i Petite Grand.

Missoma

Dozu šarenila ipak možete pronaći u ponudi brendova Missoma London i By Nouck koji kreira idealan ljetni nakit koji će pristajati i uz kratke hlačice i maksi haljine, sandale s potpeticom ili, pak, ravne natikače. S ovim popularnim ljetnim detaljem možete dati cool pečat vašem modnom odabiru, a za razliku od prijašnjih sezona, ponuda je zaista bogata i vrvi modelima koj se mogu uklopiti u svačiji stil. U nastavku otkrijte nama najljepše anklet narukvice iz aktualnih kolekcija.

Adinas Jewels
Adinas Jewels
Anni Lu (Farfetch)
Anni Lu (Farfetch)
Anni Lu (Farfetch)
Anni Lu (Farfetch)
By Nouck
By Nouck
By Nouck
Elli (Zalando)
Elli (Zalando)
H&M
Monica Vinader
Monica Vinader
Monica Vinader
Monica Vinader
Petite Grand (Farfetch)
Petite Grand (Farfetch)
Asos
Asos
Asos
TBalance Crystals (Net-a-Porter)

Fotografije: Instagram, Farfetch, H&M, Zalando, Asos

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0