adidas Originals lansirao Forum – najiščekivanije tenisice sezone

Brend adidas Originals predstavio je tri modela poznate Forum siluete koja je ovog puta osmišljena u čast pokretača trendova koji definiraju budućnosti. Potičući novu generaciju da bude otvorenog uma, posljednja Forum kolekcija inspirirana je bezuvjetnim amaterizmom i odvažnosti u iskušavanju novih ideja.

Otkad se prije nekoliko desetljeća adidas Forum tenisica pojavila na tržištu, postala je sastavni dio kulture, sjajno prihvaćena od strane onih koji vole nepoznato. S korijenima u košarci, ova ikonska silueta poziva na kreativno izražavanje, ističući se na nogama umjetnika, glazbenika, dizajnera, pokretačima trendova i mnogih drugih. Kampanja je inspirirana stilskim poigravanjem otvorenog uma kojeg definiraju trendseteri ove generacije. Među zaštitnim licima ove kampanje, nadahnute osamdesetima, u Hrvatskoj su Nika Turković, Lana Jurčević, Kuku$ i drugi domaći kreativci.

Ovosezonska Forum ponuda inspirirana je osamdesetima i dolazi u tri nove kombinacije od kojih svaka podsjeća na prvotnu Forum tenisicu. Prve među njima, Forum Exibit Low model, obilježavaju klasični elementi sastavljeni u nenaglašenu tenisicu s remenom koji ima mogućnost skidanja, luksuznim kožnim gornjim dijelom u bijeloj boji s crvenim i plavim detaljima, kao i gumeni potplat stvoren za teren.

Nadalje, Forum Exhibit Mid tenisica slična je prethodnoj, ali srednje je visine i dostupna je u upečatljivoj pastelno plavoj boji. Klasične Forum Low tenisice zaokružuju kolekciju podižući klasičan izgled uz pomoć košarkom inspirirane bijele, plave, crvene i žute boje.

Uz to, u ovoj sezoni jesen/zima 2021, adidas odaje počast bezvremenskim tenisicama izbacivanjem moderniziranih verzija Forum Mid i Forum Low modela u klasičnoj plavoj i bijeloj boji. Također, u čast lansiranja kolekcije, adidas Originals je u suradnji sa Snapchatom ponudio Bitmoji preinake klasične siluete, omogućujući korisnicima da ažuriraju svoje avatare i obuku ih u nove modele. Novi adidas Forum model dostupan je u adidas, Buzz i The Athlete’s Foot trgovinama u cijeloj Hrvatskoj.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0