MagMe Pick: H&M haljina

Iako je službeno vrijeme proslava i svečanih večera gotovo, mi uvijek pronađemo neki razlog za slavlje, pa i za sređivanje! High street brend H&M je za blagdansko razdoblje lansirao conscious kolekciju pod nazivom “Innovation Circular Design Story” u sklopu koje su predstavljene mini haljine kao stvorene za izlaske.

Kolekcija izrađena od vrhunski recikliranih materijala stigla je u dućane, a u kategoriji “New In” za oko nam je zapela mini haljina na jedno rame s upečatljivom predimenzioniranom mašnom. Atraktivan model ističe se zanimljivim printom, naborima duž haljine te ogromnom mašnom koja je ispunjena mekanim tilom kako bi imala voluminozan izgled i privlačila pažnju gdje god se pojavili.

Kratka haljina na jedno rame ima tanku naramenicu čija se dužina može regulirati, a koja je skrivena ispod ruba mašne te je materijal pojačan s korzetom kako bi haljina još ljepše naglašavala figuru. Isto tako, haljina je napravljena od vlakana koji se mogu reciklirati, a dijelovi su napravljeni od recikliranog poliestera.

Ova će H&M haljina biti apsolutni hit zbog siluete te statement detalja, ali i zbog nabora i načina na koji laskavo “grli” figuru. Atraktivan print, materijal i paleta boja čine je prigodnom za nošenje i u proljeće i ljeto, iako je predstavljena u sklopu zimske kolekcije.

Ovaj mini model odlično će izgledati u kombinaciji s jednostavnim sandalama s remenčićima ili, pak, nekim party cipelama, a haljina je toliko atraktivna da vam uz nju još jedino potrebne naušnice kao detalj! Cijena haljine iznosi 79,99 eura, a može se naručiti i u hrvatskoj verziji online shopa brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0