MagMe Pick: Jesenski noviteti iz Zare

Za mjesec dana stiže i modno najuzbudljivija sezona – jesen, a ponuda online shopova s dizajnerskom odjećom i modnim dodacima te police high street dućana već sad vrve komadima koje ćemo uskoro nositi! Upravo smo zato zavirili u ponudu španjolske marke Zara kako bismo otkrili kako će ova jesen izgledati.

Kratki sako i boyfriend hlače

Ono što je već na prvi pogled jasno je da nas očekuje iznimno elegantna sezona u kojoj će glavnu riječ voditi uglađeni komadi od kože i odijela te oni u preppy stilu, poput polo haljina i pulovera. No, to ne znači da prednost više nećemo davati udobnosti – riječ je o sakoima, puloverima i košuljama koje krasi pomalo predimenzionirana silueta kako biste se, čitavo vrijeme dok izgledate stylish, osjećali maksimalno ugodno. Culotte kroj hlača ponovno je jedan od najtraženijih, a kao i prošle godine nosit ćemo traperice ultra širokih nogavica.

Pletena polo majica

Što se materijala tiče i u toj kategoriji udobnost visoko na listi prioriteta, a većinom se prirodnim tkaninama poput pamuka i vune dodaju rastezljivi materijali. I boje će pratiti prirodu, odnosno većina komada dostupna je u zemljanim tonovima ili, pak, crnoj, a samo pokoji komad krase jarko ružičasta ili zelena boja.

Široke traperice

Jedino što odskače od ostatka jesenske kolekcije su haljine koje, za razliku od ostatka odjeće, prate liniju tijela i većina modela, bili oni mini ili midi dužine su pripijeni. Kad su modni dodaci u pitanju za oko su nam zapele strappy sandale s gazištem izrađenim od jute koje neodoljivo podsjećaju na Bottega Veneta model te jahače čizme izrađene od kombinacije platna i kože koje se mogu nositi na haljine ili hlače.

Pletena haljina

Ponuda jesenskih noviteta u Zari zaista je bogata, a ovo je tek mali dio stvari koje će stići u narednim tjednima. No, po ovoj mini najavi nam se čini kako je modni svijet napokon malo živnuo i da nas očekuje modno iznimno atraktivna jesen. Nećemo skrivati svoju sreću zbog toga! U nastavku pronađite naše omiljene novitete iz nove Zarine kolekcije.

Hlače na crtu
Oversized košulja
Traperice
Midi haljina
Haljina
Mini haljina
Pulover s prugicama
Odijelo
Culotte hlače
Slip haljina
Pletena torba
Čizme od kože i platna
Strappy sandale
Bluza s mašnom
Predimenzionirani sako
Pripijena mini haljina
Baloner

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0