Haljine koje možete nositi na gole noge, ali i u jesen na čarape

Ljeto polako dolazi kraju, što znači da uskoro završava i sezona golih nogu. Ipak, nadamo se toplom rujnu, eventima na otvorenom i vjenčanjima na kojima ćemo još moći prošetati haljine u kombinaciji sa sandalama. Ako se upravo pripremate za neko svečanije događanje i u potrazi ste za haljinom, a novčanik je dovoljno “propatio” tijekom godišnjeg odmora, imamo rješenje! Iz novih dizajnerskih i high street kolekcija izdvojili smo mini i midi haljine koje možete nositi sada – na gole noge, ali i u jesen na grilonke ili, pak, visoke čizme.

Takve su haljine zaista isplativ ulov jer su nosive kroz nekoliko sezona, ovisno o tome s čime ih iskombinirate, a garantiramo da će postati vaša go-to kombinacija iz ormara na koju možete “nabaciti” ravne sandale, tenisice, salonke ili čizme s visokom potpeticom. Jedino na što biste trebali pripaziti prilikom kupnje je tkanina – lan je, primjerice, ipak rezerviran samo za toplije dane i teško da će dobro izgledati u kombinaciji s čarapama i vunenim kaputom.

Magda Butrym

Floralni print nikako nije rezerviran samo za sezonu proljeće/ljeto već je nosiv i uz guste crne čarape, a u prilog tome idu komadi iz ponude brendova kao što su Miu Miu, Magda Butrym, & Other Stories i Zara. Vječna crna te točkice također su idealan odabir za ove komade koji odolijevaju sezoni, a garancija su toga će se kupnja višestruko isplatiti – riječ je o klasicima koji nikad ne izlaze iz mode.

U nastavku otkrijte naše favorite iz dizajnerskih i high street kolekcija u kojima ćete moći izgledati stylish, bez obzira na sezonu.

Isabel Marant (MyTheresa)
Magda Butrym (MyTheresa)
Miu Miu (MyTheresa)
Miu Miu (MyTheresa)
Zara
Zara
Zara
Zara
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Bottega Veneta (MyTheresa)
H&M
H&M
H&M
H&M

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Zara, H&M, & Other Stories, MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0