Najljepši adventski beauty kalendari

Dok smo se nekada budili da bismo otvarali adventske kalendare s čokoladicama, danas je igra sasvim drugačija, a ulozi puno veći. Posljednjih par godina beauty adventski kalendari nametnuli su se kao must svake prave ovisnice o kozmetici. Svaka veća kuća ima svoj kalendar, svake sezone izbor je raskošniji i ljepši, a pomama za kalendarima tolika da su neki rasprodani već sredinom listopada. S obzirom  na to da  božićni shopping počinje sve ranije, nije ni čudo da već sada biramo i kalkuliramo koje se kalendare isplati kupiti. Da, pomalo isprazno, ali kada kalendar kojeg platite £150 sadrži proizvode u vrijednosti od £600, onda se to čini kao best buy. Čak i kada nisu svi po vašem izboru, dobro će doći za božićno darivanje prijateljica.

Evo nekih od najboljih single i multi brand adventskih kalendara za 2018. godinu.

ESTEE LAUDER GRUPACIJA

Estee Lauder pod sobom ima okrilje brojnih brendova, a svi su oni našli svoje mjesto u kalendaru. Cijena mu je £150, a vrijednost £283. Uključuje 25 proizvoda, a neki od njih su MAC ruž za usne i fiksator, GLAMGLOW krema i maska za lice, Bobbi Brown maskara i primer, Clinique krpica za čišćenje lica te balzam za skidanje šminke, Aveda proizvodi za kosu, Michael Kors parfem..

Jedina zamjerka je što osim MAC-ovog ruža niti jedan drugi proizvod nije u punoj veličini.

MAC

Prvi MAC adventski kalendar sadrži 24 proizvoda po cijeni od 125£, ukupne vrijednosti £230. Pun je fantastičnih beauty poslastica: maskarom za obrve, Ruby Woo ružem, olovkom za oči, pigmentima u prahu, sjenilima, umjetnim trepavicama, primerom, sjajilom, uljem za skidanje šminke.. Jedina mala zamjerka mu je što su u 2 prozorčića šiljilo za olovke i ogledalce, koje mislim da više-manje svi imamo i radije bi umjesto njih dva make up proizvoda.

SPACE NK

Najbolja engleska parfumerija ove je godine kreirala svoj kalendar koji košta vrtoglavih £250, ali vrijedi više od £600. Riječ je o najboljim premium proizvodima kao što su Drunk Elephant Marula oil, Sunday Riley Luna, Oribe i OUAI za kosu, Narsova maskara, Hourglass puder, Cover FX i Tata Harper. Ovaj kalendar ima 25 proizvoda i san je svake beauty ovisnice.

LIBERTY

Redovito najbolji, najtraženiji i moj najdraži adventski kalendar. Ove godine je malo skuplji, £195, ali je zato njegova vrijednost veća od £600. Sadrži najbolju vrijednost za novac i proizvode dobre veličine. Ovaj multi brand kalendar skriva 25 proizvoda brendova kao što su Hourglass, Le Labo, LIXIRSKIN, Sam McKnight, Eve Loom, Pixi woo, Diptyque, Dermalogica..

CHARLOTTE TILBURY

Adventski kalendar Charlotte Tilbury za razliku od ostalih ima samo 12 pretinaca za otvaranje. Pun je najprodavanijih proizvoda, pa su u njemu svoje mjesto našli Pillow Talk ruž, Magic Cream, Ful Fat Lashes maskara, sjenilo.. Ove godine u kalendaru naglasak je na brigu o koži pa je 50% proizvoda usmjereno na njegu, a ostatak na uljepšavanje. Cijena mu je £150.

NET-A-PORTER

Elegantan, profinjen i chic kalendar web stranice Net-A-Porter, predivno je dizajniran i pun vrhunske kozmetike te make-upa. U crno bijeloj kutiji skrivaju se proizvodi Le Labo, Hourglass i Chantecaille, a tu je i impresivna kolekcija proizvoda za njegu kože, kose i tijela kao što su Dr. Dennis Gross eksfolijator, Marc Jacobs ruž, Oribe krema za kosu, Dr. Barbara Sturm krema za lice.. Cijena mu je £150. 

FEEL UNIQUE

Kalendar ovog popularnog websitea jedan je od najjeftinijih, £75 s vrijednosti od £250. Ime mu je The Little Beauty Parcel, a sadrži sasvim dobre proizvode i brendove – Percy and Reed, Sleek paletu, Muradov retinol serum, Sigma kist za rumenilo, Charlotte Tilbury Magic kremu za lice, Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum kremu za tijelo..

HARRODS

Jedan od najluksuznijih kalendara britanskog shopping centra Harrods dolazi s vrtoglavom cijenom od £250, no vrijednosti proizvoda od £680. Jedini je koji ima Huda beauty i Sisley proizvode za lice, a tu su i Tata Harper, Nars, Givenchy ruž, Bobbi Brown, Laura Mercier puder u prahu, Sarah Champan..

L’OCCITANE

L’Occitane je ove godine ostvario suradnju s modnim dizajnerom Castelbajac Paris te kreirao dva kalendara. Prvi, po cijeni od £85 koji skriva 24 mini proizvoda za kosu i tijelo, te drugi od £89 koji sadrži proizvode za tijelo, kosu, lice i mini parfeme. Svi proizvodi su u putnoj veličini.

CLINIQUE

Za sve Clinique fanove ovaj je kalendar pravi mali dragulj. Svi najpopularniji proizvodi su na broju, pa čak i ako niste upoznati s brendom ovo je dobra prilika za isprobavanje, pogotovo jer je većina proizvoda namijenjena njezi kože. Uz to dobijete i 3 proizvoda za usne, četkicu za rumenilo i rumenilo, maskaru i olovku za oči. Cijena mu je £76.

DIPTYQUE/ JO MALONE

I Diptyque i Jo Malone kultni su prestižni  brendovi najpoznatiji po svijećama i mirisima. Diptyque kalendar košta £320, a u njemu dobijete 25 mini svijeća i parfema, te kao i svake godine posebno limitirano izdanje božićne svijeće.

Jo Malone kalendar također sadrži uglavnom svijeće te parfeme, ali i pokoji losion za tijelo. 24 mini proizvoda vaši su za £300.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0