Dina Dončević 22.10.2024. Lifestyle

Kako su se mame i klinci zabavili na 1. rođendanu MOMS CLUB rubrike i što su sve imali prilike vidjeti!

U prepunom Meštrovićevom paviljonu jučer smo proslavili 1. rođendan rubrike namijenjene trudnicama, majkama i onima koje to tek planiraju postati – MOMS CLUB. U opuštenom druženju poznate mame kao što su Pamela Badžek, Iris Cekuš, Kristina Milković Čilić, Teuta Mesaroš, Iva Vitić Gameiro, Lada Mitrašinović, Tina Biloglav, Anamarija Brkić, Nevena Rendeli Vejzović, Korana Gvozdić, Lucija Lugomer i brojne druge uživale su u novitetima koje su predstavili brendovi za trudnice, bebe i djecu, dok su njihovi klinci uživali u zabavi.

S obzirom na to da putem online sadržaja, odnosno članaka, koje već godinu dana objavljujemo u našoj rubrici MOMS CLUB, mamama i trudnicama otkrivamo novosti iz svijeta baby opreme i kozmetike, brendova namijenjenih za trudnice i mališane te brojne korisne savjete naših stručnih suradnika, tijekom druženja želja nam je bila da se pobliže upoznaju s onime o čemu su sve do sad imale priliku čitati.

Upravo zato je na Cybex corneru predstavljena nova kolekcija Urban Mobility, u kojoj se nalaze kolica Coya, nosiljka i autosjedalica, a koje predstavljaju vrhunsku kvalitetu u svojoj kategoriji. Ne samo da je ova Cybex Premium kolekcija stylish – s obzirom na to da je predstavljena u potpuno bijeloj i crnoj opciji – već je i ultra kompaktna. Kolica Coya mogu se sklopiti s jednom rukom, u samo nekoliko sekundi, što je luksuz koji sve mame žele.

Premium baby store Choconillas, iznimno popularan među hrvatskim mamama, iskoristio je priliku kako bi poznatim mamama predstavio svoj novi dućan, otvoren u Parku Kneževa, kao i otkrio samo dio svoje bogate ponude brendova.  Njihova se kolekcija dječje opreme i igračaka konstantno nadopunjuje, a fokusirana je na vrhunske artikle koji su pažljivo odabrani kako bi ispunili i nadmašili svačija očekivanja.

Mekane igračke za najmlađe Liliputiens, revolucionarna baby kamera Nanit, drvene igračke Little Dutch, elegantna i premium dječja kolica britanske marke Silver Cross te ostala, svima prepoznatljiva baby oprema.

Od noviteta su nam predstavili mekane dječje cipelice Kings&Rebels koje obožavaju mame diljem svijeta, Sandiia nosiljke za sve modno osviještene mame te još jedan u nizu novih i premium brendova CamCam Copenhagen koji ima sve što je potrebno mamama i bebama u nježnim bojama skandinavskog dizajna. U Choconillas premium baby store uvijek možete pronaći inovativne i pouzdane proizvode te stručno osoblje.

 

A Hrvatice su već godinama vjerne mekanoj odjeći od pamuka sustainable hrvatskog brenda Lunilou. Organski pamuk iznimno je nježan za dječju kožu, a u njegovu kvalitetu i mekoću su se posjetiteljice mogle i uživo uvjeriti. Sva odjeća brenda, koji je osnovala Izabel Kovačić, ima  GOTS certifikat koji osigurava svu potrebnu zaštitu i odsutnost kemikalija tijekom proizvodnje. Osim bodyja i druge odjeće za novorođenčad, u kolekciji se kriju i ugodne trenirke za nešto veće klince i mame.

Uživo se mogla razgledati i najnovija kolekcija brenda “Endless Vibe” koja je kreirana s pažnjom i strašću prema planeti. Kolekcija trenirki za odrasle i djecu odiše stilom i udobnošću, a chic mame uživale su i u razgledavanju komada IZAKOVA kolekcije.

Gužva se stvarala i oko cornera dućana Karla koji je dobro poznata destinacija mnogima već više od 30 godina. Prvi u Hrvatskoj imali su modele brenda UGG, a osim onih koje nose mame, u njihovoj se ponudu nalaze i tople čizmice za bebe, toddlere, djecu i tinejdžere! Isto tako, sve mame znaju koliko je udobnost bitna prilikom svih aktivnosti s djecom, pa su tenisice neizostavan dio garderobe svake sezone.

Zato su s radošću otkrile kolekciju Veja tenisica, poznatih po udobnosti i kvalitenom dizajnu, a koje su – osim u veličinama za odrasle, dostupne i u varijantama za bebe i djecu. Tako možete kreirati neodoljiv “mommy & me” look, a obuća iz Karle je tu da zadovolji svačije stilske zahtjeve te osigura toplinu i udobnost tijekom hladnijih dana.

Jedan od kutaka eventa na kojima su se najviše zadržavali klinci ali i mame, bio je onaj vodećeg brenda pilećeg mesa na tržištu –  Cekin Kids. Razlog tomu bila je omiljena maskota Koka koji je zabavljao mališane, ali i degustacija ukusnih i zdravih antibiotic-free Cekin Kids proizvoda poput Pileće šunkice i Najposebnije salamice, u potpunosti bez konzervansa i glutena i sa smanjenim udjelom soli.

Tako su djeca imala prilike probati razne Cekin Kids zalogaje, a ti su okusi oduševili i mame, koje su dobile nekoliko ideja za brzi i zdravi za ručak.

Corner brenda Purina PRO PLAN također je izazvao veliki interes zbog iznimno interaktivne i zabavne kampanje koju će uskoro provoditi, ali i četveronožnim ljubimcima iz Udruge Indigo koji nestrpljivo čekaju svoj novi dom i saznati tko bi se najbolje uklopio u njihovu obitelj.

Što je bila idealna prilika da se predstavi nadolazeća hvalevrijedna “Otkrij svoj Pawfect Match!” inicijativa nastale u suradnji s Udrugom Indigo i Go2Digitalom u sklopu koje ćete moći otkriti koji bi se psić najbolje mogao uklopiti u vašu obitelj. Prolaznici će, naime, micanjem glave lijevo-desno odgovarati na par pitanja, nakon čega će im se predložiti pas iz Udruge Indigo koji čeka udomljenje. A novi budući vlasnici pasa mogli su saznati i nešto više s psećem brendu Purina, koji nudi uravnoteženu prehranu za pse koja podržava cjelokupno zdravlje.

Djeca su uživala i u druženju s animatoricama Little Stars By Nina, koje su ih zabavljale tijekom čitavog trajanja eventa, u sklopu čega su mogli uživati i u bazenu s lopticama, face paintu, izradi životinja od balona i drugim veselim aktivnostima.

Little Stars by Nina je najtraženiji je brend za čuvanje i animaciju djece na vjenčanjima i eventima te njihov stručan tim uspijeva zadržati malce zaokupirane tijekom cijelog trajanja zabave za odrasle.

A dok su klinci bili prepušteni u sigurne ruke animatorica, mame su uživale u pjenušcu, vinu i laganim zalogajima koje je pripremio Catering Majetić. No, klinci nisu bili zanemareni ni kad je hrana u pitanju – uz svježe voće, mogli su uživati i u ukusnim i predivno dekoriranim tortama i čokoladnim lizaljkama.

Još jednom se želimo zahvaliti svim našim partnerima na uspješnom sudjelovanju u proslavi 1. rođendana MOMS CLUB rubrike! U nastavku otkrijte još djelić atmosfere…

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije uzvanika i uređenja: John Pavlish

Fotografije atmosfere i cornera: Vigor Klaić