Iva Marušić 06.10.2024. Fashion

Mokasinke su idealan odabir za svakodnevni jesenski look. Ovo je 20 najljepših high street i dizajnerskih modela sezone

Kao omiljen odabir cipela tijekom jesenskih dana brojnim su ženama mokasinke. Radi se o modelu koji je elegantniji od tenisica, a pritom da se u njemu duž cijelog dana osjećamo odobno. Može se kombinirati uz brojne outfite, od jednostavnijih do profinjenjih prilika i radi se o onim cipelama uz koje ćete se uvijek osjećati chic! S obzirom na to da smo duboko zakoračili u one prave jesenske dane, pravo je vrijeme da izdvojimo svoje favorite ove sezone!

@cassdimico

Doista, mokasinke se mogu nositi u svakoj prilici; od jutarnjih uredskih sati uz hlače na crtu ili pak odijelo, preko ležernijih komabinacija uz traperice, pa sve do onih elegantnijih trenutaka uz suknje ili haljine. Jednako tako, udobnost mokasinki je neupitna, jer ćete u njima moći obavljati sve kroz cijeli dan i osjećati se profinjeno.

Zara

Unatoč tome što su one izrađene od glatke kože ultimativan komad svačijeg ormara, posljednjih sezona one izrađene od brušene kože pokazale su se omiljenim odabirom brojnih trendseterica. Klasičnog oblika, uz metalni detalj na vrhu u zlatnoj ili srebrnoj izradi ono je s čime nećete pogriješiti. Primjerice, naš omiljen odabir sezone o kojem smo već pisali su one talijanske kuće Bottega Veneta koje krasi prepoznatljiv Andiamo detalj.

Bottega Veneta

A ako ste u potrazi za siluetom koja je više minimalistička, onda će vas osvojiti model Njujorškog brenda The Row. Bez suvišnih detalja, radi se o svevremenskom komadu koji će se lijepo slagati uz svaki office look, a model je predstavljen u crnoj i bijeloj nijansi.

The Row

U konačnici, mokasinke možete kombinirati uz brojne odjevne odabire, nositi ih uz čarape ili na bosu nogu, od jednostavnijih do elegantnjih izdanja. Naše omiljene odabire ove sezone iz high street i dizajnerksih kolekcija, otkrijte u nastavku teksta!

Aeyde (Net-a-Porter)

Zara

Yves Saint Laurent (Net-a-Porter)

Gucci (Net-a-Porter)

Dries Van Noten (Net-a-Porter)

 

Tod’s (My Theresa)

Tod’s (Net-a-Porter)

The Row (My Theresa)

Sebago

Yves Saint Laurent (My Theresa)

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mango

Gucci (Net-a-Porter)

Gucci (Net-a-Porter)

COS

COS

Bottega Veneta (Net-a-Porter)

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, Massimo Dutti, My Theresa, Net-a-Porter, Sebago