Na TikToku smo pronašli najljepši kaput od brušene kože!

Već je poznata stvar da su komadi od brušene kože omiljen odabir tijekom jesenskih dana, a to potvrđuju i brojni komadi koje konstantno viđamo na webshopovima omiljenih brendova, kao i na stylish damama posljednjih tjedana. Kao najchic komadi od brušene kože nesumnjivo su jakne i torbe izrađene od tog materijala. Nakon što smo izdvojili najljepše dizajnerske i high street jakne od brušene kože, zamijetili smo još jedan model koji nas se dojmio s obzirom na to da se radi o dugačkom kaputu takve izrade.

@kaylaseah

Suede everything this fall #suedecoat #suedejacket #ducielondon #fallfashion #falloutfit #nyfw #chicstyle

♬ original sound – Kayla Seah

No, na prvi nam se pogled, ovaj komad doimao poznatim, a to je zato što je brend Ducie London predstavio njemu sličnu verziju prošle zime o kojoj smo pisali. Radilo se tad o dugačkom kaputu od brušene kože koji je krasio kroj balonera (ovratnik, reveri i remen u struku). Međutim, novu sezonu londonski brend najavljuje uz gotovo identičan, no svejedno nešto jednostavniji kaput koji je već osvojio društvene mreže.

@kayla_seah

Model Aggie izrađen je od antilopa s dvorednim kopčanjem klasičnog kroja koji će se savršeno uklopiti u svačiju jesensku garderobu. Besprijekoran kroj, pomalo je strukiran i time se stvara silueta u kojoj ćete zasjati, do toga da ćete uz njega podići i najjednostavniju kombinaciju. Jednako tako, radi se o komadu izrađenom od 100 postotne kože što ga čini kvalitetnim komadom koji će s godinama samo izgledati sve bolje.

Zbog dugačkog kroja, možete ga nositi i tijekom onih hladnijih dana u kombinaciji s vunenim vestama ili onima od kašmira, dok ga početkom jeseni možete kombinirati uz običan bijeli T-shirt poput influencerice Kayle Seah koja ga je savršeno isfurala uz crne traperice i slingback cipele te manju torbu u jednakoj nijansi.

Kaput od brušene kože dostupan je za kupnju na službenoj stranici londonskog brenda u veličinama od XS do L po cijeni od 1.172,95 eura. U nastavku teksta otkrijte još detalja ovog fantastičnog komada.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Ducie London 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0