Želimo ovaj baloner od brušene kože!

Ovih smo dana započeli s traganjem komada izrađenih od brušene kože, s obzirom na to da se radi o nama omiljenom materijalu koji ćemo nositi tijekom proljetnih dana. Nedavno smo pisali o torbici brenda Zara, od brušene kože u čokoladnoj boji, koja djeluje poput dizajnerske, a sad smo naišli na još jedan komad od tog materijala koji izgleda nevjerojatno luksuzno. Radi se baloneru londonskog brenda Ducie, idealnom komadu za nadolazeću sezonu!

@sophiessylte

im beyond obsessed with this brown suede trench #trenchcoat #outfit #outfitideas #springfashion

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician – yas 💚🌻🍭🫧

Kao omiljene jakne tijekom proljetnih dana, definitivno svrstavamo balonere. Unatoč tome što su baloneri najčešće izrađeni od gabardina, posljednjih sezona sve više brendova predstavlja one izrađene od kože. Ovaj je upravo jedan od njih te zbog njegovog posebnijeg izgleda radi se o komadu kakav još nismo vidjeli.

@emmaleger

Kako i piše na službenoj stranici brenda – u ovome ćete kaputu privući pažnju! Izrađen je od iznimno mekane i visokokvalitetne antilop kože, dužeg je kroja i krasi ga dvostruko kopčanje te kožnati pojas. Nedvojbeno je da se radi o svevremenskom komadu koji ćete iznova odijevati godinama.

@sophiess

Baloner će idealno odgovarati u brojnim proljetnim kombinacijama. Radi se komadu koji možete nositi casual tijekom dnevnih varijanti, ali i onome uz koji ćete podignuti svaki večernji look. Također, naš omiljen odabir je kombinirati ga uz traperice i veste, dok će tijekom večeri  izgledati chic u kombinaciji s crnim komadima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sss (@sophiess)

Ovaj baloner definitivno dodajemo na listu omiljenih komada za proljeće, a dostupan je za kupnju na službenoj stranici brenda u veličinama XS/S, S/M i M/L po cijeni od 1156,95 eura. U nastavku otkrijte još detalja ovog fantastičnog komada.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Ducie

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0