Iva Marušić 08.07.2024. Editors Pick

Kultna narukvica koju obožavaju stylish žene diljem svijeta predstavljena u verziji prstena

Elsa Peretti jedna je od najpamtljivijih imena u industriji modnih dodataka. Njezine kreacije nakita vječne, a danas već i kultne. Ta proslavljena dizajnerica kuće Tiffany & Co. od 1974. godine revolucionizirala je svijet dizajna i zauvijek promijenila način na koji žene nose nakit. Jedna od njezinih najpoznatijih kolekcija je onda koju je predstavila prije točno 50 godina, radi se o statement narukvici, a kuća je povodom jubileja predstavila prsten u čast slavnoj dizajnerici!

@itscassiethorpe

Tiffany X Elsa Peretti Bone Rings #tiffanyandco #tiffanyelsaperetti #tiffanybonecuff #finejewelry #designerjewelry

♬ original sound – CA$$IE

 

Već smo pisali o narukvici Bone Cuff s obzirom na to da se radi o onom komadu nakita koji obožavaju žene sa stilom. Radi se o statement narukvici skulpturalnog oblika koja je toliko posebna da vam uz nju ne treba niti jedan drugi komad nakita. Ukratko, Bone Cuff se pokazao kao jedna od najvećih uspješnica kuće, obožavaju ga žene koje u nakitu traže minimalizam, no svejedno statement prizvuk.

 

Bone Ring predstavljen je u dvije različite varijante, u izradi od srebra i zlata. Moramo se složiti da se u obje verzije radi o prekrasnom komadu statement nakita koji je definiran senzualnim konturama. Prsten je nedvojbeno inspiriran revolucionarnim dizajnom narukvice i savršeno će ta dva komada izgledati u paru. Prsten lako možete prilagoditi svom prstu i stegnuti ga po potrebi. Definitivno se radi o svevremenskom komadu koji ćete nositi godinama, pa čak i prenositi generacijama.

Oba prstena dostupna su za kupnju na službenoj stranici kuće; onaj srebrne izrade po cijeni od 1000 eura, dok ćete za varijantu od žutog zlata trebati izdvojiti 5250 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, Tiffany & Co.