Ovaj ćete yoga retreat u Istri željeti doživjeti!

Ako želite uzeti “me-time” i napraviti zaista nešto korisno za sebe, onda je yoga i meditation retreat, pod vodstvom Darije Darmaniyan, pravo iskustvo za vas! Daria Darmaniyan mlada je i uspješna poslovna žena koja je svoje zdravlje i wellbeing postavila na prvo mjesto, u čemu joj je značajno pomoglo prakticiranje yoge. Svoje je znanje nesebično odlučila podijeliti s drugima pa u Istri, točnije na ekskluzivnoj lokacije vile Casa Ceppi, od 18. do 25. svibnja organizira retreat na koji su dobrodošli baš svi!

Uvrštena u Architectural Digest kao jedna na listi AD100, ova vila s privatnim bazenom, vrtom i prekrasnim zajedničkim prostorima za opuštanje posvuda na imanju nalazi se izvan utabanih staza, što znači da su mir i tišina osigurani. Privatni chef, priznati hrvatski kuhar, za sudionike retreata pripremat će ukusne vegetarijanske i plant based delicije, koristeći lokalne i organske proizvode iz svog vrta i regije.

Daria Darmaniyan (fotografija: @yogaandphoto)

Pod vodstvom Darmaniyan, sudionici će svakodnevno vježbati jogu i meditaciju u prostorima za jogu u zatvorenom i na otvorenom, kao i imati priliku uživati u posebnim radionicama i aktivnostima, a sve je osmišljeno da produbi znanje o wellbeingu i učini vaš boravak nezaboravnim. Organizatorica ističe kako svi željni ovog iskustva dobrodošli, neovisno o tome na kojoj se razini prakticiranja yoge nalaze, jer uvijek nudi različite mogućnosti vježbanja i pruža rekvizite kako bi satovi bili prilagođeni svima.

Osim u tome, sudionici retreata moći se uživati i u jednodnevnim izletima u povijesna istarska sela, kušanju maslinovog ulja, kuharskoj radionici ili u kupanju i sunčanju na najljepšim plažama u okolici. Ovo je i prilika za nova, inozemna poznanstva, s obzirom na to će na retreat Hrvatice s bazom u Londonu stići ljubitelji yoge sa svih krajeva svijeta.

Oni koji ipak ne mogu odvojiti vrijeme za retreat ili im ne odgovara termin, mogu se Darmaniyan pridružiti u vježbanju i u Zagrebu. Po povratku iz Istre, 25. svibnja, održat će naime radionice i u Zagrebu, u adidas Sport Studiju (Ilica 21, 3. kat).  Prva radionica Vinyasa Yoga trajat će od 16:15 do 17:15 sati, dok će druga, Mandala Yoga, trajati od 17:45 do 18:45 sati. Riječ je o dinamičnim treninzima, s modifikacijama za sve nivoe koji će biti vođeni na engleskom jeziku. Cijena jedne radionice je 12 eura, ili 20 eura za boje, a Darmaniyan preporučuje isprobati boje kako biste iskusili različite vrste treninga, koje nalikuju onima na retreatu.

Bookirati svoj termin možete putem Instagram profila, a broj mjesta je ograničen. Za retreat se možete prijaviti putem ovog linka.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Privatna arhiva

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0