@tesajurjasevic

3 odlična looka Tese Jurjaševič koja želimo kopirati

Modnu inspiraciju nerijetko pronađemo kod regionalnih modnih influencerica od kojih neke od njih po stilu mogu konkurirati i onima koje vladaju svjetskom scenom. Među njima se nalazi i slovenska influncerica Tesa Jurjaševič, koju na Instagramu prati više od 40 tisuća obožavatelja minimalističkog stila koji njeguje.

Njezini outfiti su inspirativni zbog toga što se lako mogu rekreirati sa stvarima koje imate u ormaru, no Jurjaševič im ipak da neki svoj zaokret zbog čega izgledaju nevjerojatno stylish. Uz to, često kombinira high street i high-end komade i to na chic način te tako pokazuje da imati stila ne znači nositi isključivo brendiranu odjeću. Dapače, ulicama New Yorka u kojem je sudjelovala na Tjednu mode, prošetala je u kombinaciji brenda H&M iz njihove Studio kolekcije.

Dugačka traper haljina koju nosi – koja slovi za jedan od it komada sezone, danas je stigla u prodaju, i to po cijeni od 129 eura. Influencerica je hit komad iskombinirala s bijelim t-shirtom i jaknom švedskog high street brenda, o kojoj smo vam nedavno pisali, a čija cijena iznosi 69,99 eura. Da se odlično može izgledati u komadima pristupačne cijene i u večernjim varijantama dokazala je kad je isfurala i odijelo bež nijanse s potpisom brenda United Colors od Benetton u kombinaciji sa strappy sandalama.

Kako velika obožavateljica minimalizma i pročišćenih krojeva, dugi niz godina vjerna je odjeći modne kuće Tibi koja kreira elegantne komade lišene detalja koji izgledaju iznimno kvalitetno i luksuzno. Jednostavno, crno odijelo brenda, koje se ističe ekstremno dugačkim nogavicama i sakoom koji ističe struk, nosila je uz torbicu brenda Little Liffner, koji je omiljen među modnih insajdericama i pokazala kako je manje – više.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@tesajurjasevic)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0