Ova H&M jakna će se jako brzo rasprodati!

Svako toliko u high street kolekcijama pojave se komadi koji djeluju poput dizajnerskih i koji u jako kratkom roku postanu ekstremno popularni. Predviđamo da će se upravo to dogoditi i s H&M jaknom koja je prošlog tjedna stigla online i u dućane, a koju smo već počeli viđati na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by @femmeblk

Riječ je o modelu oversized kroja izrađenom od umjetne kože koji izgleda poput komada s modne piste. Detalji koji privlače pažnju su predimenzionirani džepovi i kragna te neporubljeni rubovi jakne. Jakna ima i spuštena ramena kako bi predimenzionirana silueta ljepše izgledala kad se nosi, a ako želite postići malo jači oversized efekt, preporučujemo da uzmete broj veći od onog koji inače nosite.

Ova jakna idealan je komad za proljeće koji će se posebno svidjeti minimalisticama jer se savršeno može uklopiti u njihovu garderobu i podignuti svaki, pa i u potpunosti jednostavan look. High street jakna ima patentni zatvarač koji se može otvarati i zatvarati s obje strane pa tako omogućava stiliziranje na brojne načine i kreiranje personaliziranih lookova.

H&M oversized jakna dostupna je u crnoj i krem verziji – ne možemo se odlučiti koja nam je ljepša – i to po cijeni od 69,99 eura. Veličine se kreću od XS do XXL, a u pojedinim varijantama jakna je već rasprodana. Crni model možete pogledati na ovom linku, dok je krem dostupan za kupnju putem ovog linka.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0