3 komada nakita koje stylish cure trenutačno obožavaju

Postoje određeni komadi nakita, kao što je Cartier Love narukvica, kojima je potrebno vrijeme da dostignu kultni status, a čini se kako se stvari u svijetu nakita posljednjih sezona odvijaju nešto brže. Naime, na profilima stylish cura koje pratimo uočili smo nekoliko komada nakita koji su nedavno predstavljeni, a za kojima je nastala prava pomama na društvenim mrežama. Izdvojili smo brendove čiji su komadi na dobrom putu da postanu kultni!

Lauren Rubinski ogrlica

Dizajnerica Lauren Rubinski omiljeno je ime modnim insadjericama kao što su Kate Moss, Rosie-Huntington Whiteley, Kendall Jenner i Hailey Bieber, a zaslužna je za jednu od najpopularnijih ogrlica koje smo vidjeli u proteklih godinu dana. Riječ je o ogrlici od predimenzioniranih, pomalo izduljenih karika zlatnog sjaja koja se ručno izrađuje u Italiji i to vrijednim rukama vrhunskih majstora zlatarskog zanata. Ogrlica ima taj traženi chunky look, a karike su ipak tanje siluete što daje dojam elegancije pa je choker ogrlica prikladna za nošenje u svim prigodama. Isto tako, čini odličan komad za mix & match s drugim, duljim ogrlicama ili lančićima. Kupiti se možete putem online retaliera Brownsfashion.

Spinelli Killcoin prstenje

Na prstenje ovog brenda, točnije modele iz kolekcije Pavé otkrili smo krajem prošle godine, a u međuvremenu smo ih zamijetili i na ruci glazbenice Dua Lipe dok je primala nagrade na ovogodišnjim Grammyjima. Brend je tako, iako postoji čitavo desetljeće, u roku posljednjih nekoliko mjeseci, stekao značajnu popularnost, a sve je počelo kad je dizajnerski duo i bračni Yves Spinelli i Dwyer Kilcollin, u svojoj losanđeleškoj garaži osmislio “Galaxy” prsten. Do danas je to ostao najtraženiji komad, ali u nešto izmijenjenom obliku. Riječ je, naime, o modelu koji se zapravo sastoji od tri prstena povezana karikama koji se mogu nositi jedan na drugom ili na nekoliko prstiju. Modeli su većinom izrađeni u kombinaciji srebra i zlata – dostupne su i varijante s crnim i rosegold zlatom – te s dodatkom dijamanata, a ovo cool prstenje inspirirano modernom arhitekturom u posljednje vrijeme našlo se i u ulozi zaručničkog nakita. Čitavu ponudu možete pogledati na službenoj stranici brenda.

Tiffany & Co. narukvica

Komadi koji stižu u slavnoj tirkiznoj kutijici oni su za kojima uzdišu žene diljem, ali je većinom riječ o klasicima. Međutim, slavna kuća je ove godine predstavila kolekciju HardWear inspiriranu Njujorčankama koja je jednostavna, ali i upečatljiva. Riječ je o kolekciji koja kombinira industrial stil s elegancijom, odnosno narukvicama, ogrlicama i naušnicama s predimenzioniranim karikama koje evociraju duh Velike jabuke. Ipak, it djevojkama kao što je danska stilistica i influencerica Pernille Teisbaek, za oko je zapela baš narukvica koja je idealna i za kombiniranje s drugim komadima koje nosite. Kolekciju je dostupna u zlatnoj, srebrnoj i rosegold verziji, a možete je otkriti na stranici brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0