@darjabarannik

25 kožnatih suknji za svačiji budžet

Svaka sezona u fokus stavlja drugačiji materijal, pa ono što je bio lan ljeti će u jesen biti kožna i njezine umjetne inačice. Iako kožnate komade najčešće povezujemo s rock chic stilom, suknje kakve su ove godine predstavili dizajnerski i high street brendovi djeluju iznimno sofisticirano.

Iako će kožnata suknja uvijek dati outfitu cool efekt, uz pravilan odabir komada s kojima je kombinirate možete je uklopiti u poslovne kombinacije, ali i večernje lookove. Naravno, najveći utjecaj u tom slučaju ima i dužina komada, pogotovo ako postoji neki kodeks odijevanja koji morate poštivati na poslu.

NA-KD, 59,95 EUR

Kožnate suknje i one izrađene od umjetne inačice kože definitivno su statement komad i onaj koji “nosi” čitavu kombinaciju tako da ih možete iskombinirati uz bijeli t-shirt, tanku pletenu dolčevitu i običan pulover s okruglim ovratnikom te i dalje izgledati stylish. Isto tako, u nadolazećoj sezoni u fokusu će biti i kombinacija kožnate suknje i sakoa ili balonera od istog materijala za zaokruženi leather look.

Uz crne mini kožnate suknje koje su pravi klasik, u ponudi se ove godine mogu pronaći i pencil modeli u bordo nijansi kakve su predstavili Dodo Bar Or i Vince, kao i suknje u boji karamele. Mat finiš bolja je varijanta za dnevne outfite, dok komade od lakirane kože poput onih iz ponude & Other Stories ili, pak, s animal printom kakav je predstavio brend Sportmax, kombinirajte u večernjim varijantama. U nastavku otkrijte kožnate suknje iz aktualnih kolekcija za svačiji budžet.

Massimo Dutti, 249 EUR
Massimo Dutti, 299 EUR
Zara, 27,95 EUR
Mango, 35,99 EUR
Mango, 239,99 EUR
Mango, 119,99 EUR
The Mannei, 1730 EUR (MyTheresa)
The Frankie Shop, 500 EUR (MyTheresa)
Joseph, 1030 EUR (MyTheresa)
Isabel Marant, 1642 EUR (MyTheresa)
Vince, 1265 EUR (MyTheresa)
Prada, 1750 EUR (MyTheresa)
Dodo Bar Or, 785 EUR (MyTheresa)
Vince, 1270 EUR (MyTheresa)
Frame, 845 EUR (MyTheresa)
& Other Stories, 279 EUR
& Other Stories, 199 EUR
COS, 250 EUR
COS, 290 EUR
Arket, 199 EUR
Blaze Milano, 860 EUR (MyTheresa)
Rotate Birger Christensen, 160 EUR (MyTheresa)
Max Mara, 159 EUR (MyTheresa)
Sportmax, 375 EUR (MyTheresa)
Aya Muse, 815 EUR (MyTheresa)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, MyTheresa, & Other Stories, COS, Arket, NA-KD, Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0