Zvijezde, mjesec i munja glavni su motivi blagdanske kolekcije nakita Sexy Plexy

Hrvatski brend Sexy Plexy, prepoznatljiv po minimalističkim lančićima i sitnim naušnicama, iza kojeg stoje Iva Kreković Fleiss i Sara Jurlin Šančić predstavio je novu kolekciju pod nazivom Moonchild. Iako su u svojim počecima dizajnerice nakita koristile pleksiglas, otkuda brend vuče i naziv, u posljednje vrijeme ipak su se okrenule metalima koje krasi srebrni sjaj ili, pak, rosegold pozlata.

Pojavili su se tu i sjajni cirkoni, a što se motiva tiče, zaštitno lice Moonchild kolekcije čine zvjezdica, mjesec i munja, koji nas podsjećaju da je ponekad važno pogledati iznad sebe i shvatiti koliko smo maleni… Podsjećaju nas koliko je važno da svaki dan odvojimo samo trenutak, isključimo se iz svakodnevice, pogledamo prema mjesecu i zvijezdama te zaželimo nešto što nije u našoj moći, a toliko je potrebno.

Kolekcija motivom munje ističe i da prigrlimo i oluje, jednako snažno kao i sjajne noći u svojem životu i naučimo krenuti dalje uz osmijeh na licu, sa istim žarom u oku. Bazu Moonchild k
olekcije čine posrebrene i pozlaćene ogrlicama, narukvice i naušnice, a poseban dojam ostavlja prsten Moon & Star & Thunder koji izgleda kao da je riječ o tri minimalistička, tanka prstena.

Sav je nakit delikatan pa se idealno uklapa u sve zimske kombinacije, bila to debela vesta, trenirka ili, pak, elegantna haljina od baršuna – možete ih nositi stalno i svugdje. 

Uz standardni motiv zvjezdice, Sexy Plexy je konačno u sitne komade nakita uobličio i svoj zaštitni znak – munjicu, koja karakterizira tip žene koja nosi njihov nakit, koja je nježna, odlučna, ali i oštra kada to treba biti.

Kolekcija se može razgledati i kupiti u Sexy Plexy showroomu (Ilica 14) ili putem web shopa brenda.

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0