Znate li gdje je sve dostupan Bela Glow?

Omiljeni beauty proizvodi hrvatskog brenda Bela Glow, iza kojeg stoje Lada Mitrašinović i Tia Mamić, odnedavno su dostupni za kupnju diljem Hrvatske i to u prodavaonicama lanca dm. Brend je nedavno predstavio proizvod idealan za blagdansku sezonu – brončani pigment u prahu Cosmo Glow, a u dm prodavaonicama se može pronaći i bestseller kojim je Bela Glow i lansiran: puder losion za tijelo i lice Glow & Go u dvije nijanse.

Lada Mitrašinović i Tia Mamić
Lada Mitrašinović i Tia Mamić

Oba proizvoda imaju višenamjensku funkciju što je bio cilj pri stvaranju proizvoda, s obzirom na ubrzan način života – Bela Glow je tu za tebe i kada ti zaboraviš na samu sebe. Nakon velikog uspjeha losiona, kojeg jednako obožavaju makeup artisti, kao i potpune amaterke, bilo je vrijeme i za predstavljanje nečega od čega ćemo zasjati i u predblagdanskoj sezoni. Zato je predstavljen brončani pigment u prahu Cosmo Glow koji je nmijenjen za oči, lice i tijelo te je također napravljen kako bi ga jednostavno mogli nanositi kako profesionalni vizažisti, tako i oni koji imaju minimalno iskustva u dekorativnoj kozmetici.

GLOW & GO – LOVE MY SKIN

Njegova višenamjenska funkcija daje mogućnost isticanja i uljepšavanja lica i tijela. Može se aplicirati prstima ili profesionalnim aplikatorima za nanošenje šminke. Proizvod se nanosi kao svaka klasična hidratantna krema te se ravnomjerno nanosi na kožu. Nakon što se losion nanese, treba pričekati nekoliko minuta, kako bi se losion upio, te kako bi se maksimalno izbjegle mrlje od losiona po odjeći.

COSMO GLOW – HERE TO BE THE ONE FOR EVERYONE

Brončani pigment u prahu koji se može koristiti kao sjenilo za oči te za isticanje naglašenih dijelova lica i tijela. Njegova višenamjenska funkcija daje mogućnost isticanja i uljepšavanja lica i tijela. Može se aplicirati prstima ili profesionalnim aplikatorima za nanošenje šminke.

Proizvodi su dostupni u dm prodavaonicama diljem Hrvatske, a popis vam donosimo u nastavku.

Zagreb: Arena Centar, City Center one East i West, Supernova Garden Mall, Supernova Buzin, West Gate, Avenue Mall, King Cross, Point Centar, Importanne centar, Centar Cvjetni, Špansko, Tomićeva ulica, Gruška ulica, Kaufland Dubrava

Split: City Center one, Joker, Emmezeta

Osijek: Portanova, Kaufland, Super

Rijeka: Riva, Tower Centar, ZTC

Zadar: Supernova, Relja, Interspar

Dubrovnik: Vukovarska, Sub City

Slavonski Brod: Colosseum, Supernova

Šibenik: Dalmare; Sisak: Supernova East; Varaždin: Lumini; Koprivnica: Supernova; Vinkovci: VSC; Đakovo, Čakovec: Kaufland; Bjelovar; Pula: Citty Mall; Samobor: Mercator; Trogir; Metković; Solin: Salona Mall; Našice: Radićeva; Sinj: Lidl; Zabok.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0