Hrvatski beauty brend Bela Glow predstavio novi proizvod koji jedva čekamo isprobati

Hrvatski kozmetički brend Bela Glow stvara proizvode koji čine ženu čini lijepom.

Njegovati i voljeti samu sebe ključ je svake sretne žene, a kada uz to imaš prijateljicu koja ti čuva leđa, uspjeh je neizostavan. Tako su Lada Mitrašinović i Tia Mamić, sjedeći jednog dana na kolačima, odlučile svoje dugoročno prijateljstvo upotpuniti zajedničkim poslovanjem. I upravo je tada nastao Bela Glow, brend koji je tek prije svega nekoliko mjeseci ugledao svjetlo dana, a već sada bilježi veliki uspjeh u Hrvatskoj i izvan nje.

Lada Mitrašinović i Tia Mamić

Mitrašinović, vizažistica poznatija kao Bela Make Up, godinama je pratila potrebe drugih žena i svojim talentom otvorila sebi mnoga vrata, stoga nije ni čudno što je njezin sljedeći korak bio stvaranje kozmetičke linije – tko će bolje znati što ženi treba, ako ne ona kroz čije je ruke prošao pozamašan broj lica. Mamić je, pak, sa svojim iskustvom visual merchandising menadžera i projekt menadžera u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i u mnogim drugim projektima, stekla sve što je potrebno za uspješno poslovanje u beauty industriji.

Prijateljice i poslovne partnerice su kombinacijom svojih znanja i vještina stvorile kvalitetu, postojanost i potrebu za lijepim: stvorile su Bela Glow, brend koji njeguje tvoju ljepotu.

“Htjeli smo napraviti uspješnu poslovnu priču u kojoj, u svrhu ženske ljepote, od početka procesa pa do samog kraja surađuju isključivo žene. Razmišljali smo o tome koji je to proizvod koji svaka žena treba, a da nema individualni pristup poput klasične kreme i njege.  Budući da nam je lajtmotiv čitavo vrijeme bio lijep i njegovan izgled kože, stvorile smo Glow & Go” – Lada Mitrašinović

U ponudi brenda, koji je svoj prvi proizvod predstavio u lipnju, odnedavno se nalaze dva proizvoda jer je uz Glow & Go predstavljen i Cosmo Glow. Oba proizvoda imaju višenamjensku funkciju štoje bio cilj pri stvaranju proizvoda, s obzirom na ubrzan način života – Bela Glow je tu za tebe i kada ti zaboraviš na samu sebe.

Glow & Go je proizvod prvijenac koji je doživio ogromno zanimanje pri samom lansiranju. Prva serija proizvoda koja je rasprodana u prvih mjesec dana pokazala je kako su na dobrom putu te da se kvaliteta i rad isplate. Riječ je o višenamjenskom puder losionu za tijelo i lice koji kada se nanese osim što prekriva nepravilnosti, potamni kožu i daje joj divan sjaj. Osim po samim mogućnostima namjene ovaj proizvod se i ističe po svom mirisu ambre. Miris specifičan i upečatljiv postao je zaštitni znak samo proizvoda.

A sada je ta priča dobila i svoj nastavak. Naime, od danas je u prodaji brončani pigment u prahu Cosmo Glow. Namijenjen za oči, lice i tijelo što ga stavlja u liniju višenamjenskih proizvoda. Pigment je napravljen kako bi ga jednostavno mogli nanositi kako profesionalni vizažisti, tako i oni koji imaju minimalno iskustva u dekorativnoj kozmetici.

“Cosmo Glow je za nas bio bitan nastavak poslovne priče. Htjele smo proizvod koji će postati dio rutine naših kupaca, a to je značilo višenamjensku funkciju. Iznimno smo ponosne na kvalitetu i teksturu pigmenta te s ponosom tvrdimo kako je to jedan od najboljih pigmenta koji ćete probati” – Tia Mamić

Kampanja za Cosmo Glow temelji se na stavu, energiji i isticanju. Crna boja kao drugo ime za eleganciju obilježila je vizuale kampanje kako bi istaknula ono što je ključno – ljepotu žene koja voli samu sebe. Iza fotografija same kampanje stoje Šime Eškinja, ime naše modne fotografije te Saša Joković, vizažist kojeg pozoveš i pustiš da radi svoje umjetničko djelo. Baš kao i Valentina Čajo, frizerka bez čijih viklera i škara ne ideš nigdje.

GLOW & GO – LOVE MY SKIN

Njegova višenamjenska funkcija daje mogućnost isticanja i uljepšavanja lica i tijela. Može se aplicirati prstima ili profesionalnim aplikatorima za nanošenje šminke. Proizvod se nanosi kao svaka klasična hidratantna krema te se ravnomjerno nanosi na kožu. Nakon što se losion nanese, treba pričekati nekoliko minuta, kako bi se losion upio, te kako bi se maksimalno izbjegle mrlje od losiona po odjeći.

COSMO GLOW – HERE TO BE THE ONE FOR EVERYONE

Brončani pigment u prahu koji se može koristiti kao sjenilo za oči te za isticanje naglašenih dijelova lica i tijela. Njegova višenamjenska funkcija daje mogućnost isticanja i uljepšavanja lica i tijela. Može se aplicirati prstima ili profesionalnim aplikatorima za nanošenje šminke.

Fotografije kampanje: Šime Eškinja
Fotografije proizvoda: Božidar Banov
Frizura: Valentina Čajo
Makeup: Saša Joković

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0