Znamo koji parfem nosi nova it djevojka Sofia Richie Grainge, ima ga i u Hrvatskoj!

Ikona stila mlađih generacija definitivno je Sofia Richie Grainge, koja je svojim vjenčanjem na jugu Francuske podigla toliko prašine da su se danima nakon seciraju svi njezini outfiti prije, tijekom i nakon ceremonije, modni dodaci koje je nosila, frizura i beauty lookovi. Nakon toga je bilo jasno – svijet je dobio novu it djevojku, a njezina stilska transformacija postala je inspiracija mnogima. Elegantan i pročišćen stil ono je čemu njezini ljubitelji teže i kad su u pitanju odjeća i makeup, a sad je otkrila i koje mirise svakodnevno koristi.

Richie Grainge otkrila je kako kreira svoj signature miris od dva mirisa britanske kuće Jo Malone, koji su dostupni za kupnju i u Hrvatskoj. Mirise Jo Malone otkrila je u kući roditelja svojeg supruga koji su redovito koristili mirisne svijeće tog brenda te je nakon toga počela istraživati njihovu ponudu. Osim što kod sebe doma uvijek ima Jo Malone mirisne svijeće, njihove parfeme također koristi redovito, a usavršila je tehniku slojevitog nanošenja mirisa.

Jedan od njezinih omiljenih mirisa je Wood Sage & Sea Salt, koji pripada u bestsellere brenda, svjež i drvenast miris kojeg najprije nanosi na kožu. I sam predivno miriši te ju, kako kaže, podsjeća na plažu i umiruje, zbog čega je njezin go-to odabir, no američka influencerica na njega dodaje Lime Basil & Mandarin kako bi dala dodatnu notu svježine kombinacijom aroma bosiljka i kadulje. Tako dobiva “miris Los Angelesa” kako kaže, koji obožava.

 

Uz to, među njezine Jo Malone favorite ubrajaju se i English Pear and Freesia miris koji podsjeća na zrele kruške i ima raskošnu aromu. Richie Grainge ga obožava jer je lagan i prikladan za svakodnevno nošenje, a kombinira ga s Nectarine Blossom and Honey koji je bogat sočnim notama breskve koji daje dozu razigranosti mirisu.

Cijena svih mirisa u bočici od 100 mililitara iznosi 142 eura, a dostupni su i u manjim pakiranjima – od 30 i 50 mililitara, ako najprije kombinacije žele isprobati na svojoj koži. Jo Malone parfemi dostupni su za kupnju u njihovom službenom butiku na adresi Ilica 7 (Zagreb) te u Fabuspot i Douglas parfumerijama.

@jomalonelondon

We partnered with @Sofia Richie Grainge to find her #JoMaloneLondon signature scent, which scents would you wear? #SofiaRichieGrainge

♬ original sound – Jo Malone London

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Jo Malone

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0