Znamo gdje se nalazi restoran s najljepšom terasom koju stalno viđate po TikToku i Instagramu

Prije odlaska na putovanje, destinaciju koju posjećujemo obavezno istražimo i putem društvenih mreža. Naravno da ništa ne može nadomjestiti preporuku koju dobijete od nekoga u čiji izbor vjerujete, no ponekad dojam o tome što vas očekuje na nekom mjestu možete dobiti i putem videa na Instagramu i TikToku. Upravo smo na tim društvenim mrežama naišli na restoran s jednom od najljepših terasa na svijetu, koji nas je apsolutno očarao te smo morali saznati i gdje se nalazi.

@outsideboxx

El Olivo in La Residencia #mallorca #spain #restaurant #mediterranean #summer2023

♬ original sound – Karolina

Sigurni smo da ste na fotografiju ili video s ove terase već naišli na svojem Instagram feedu ili TikTok For You Pageu, a riječ je o restoranu El Olivo, smještenom na španjolskom otoku Mallorci, koji se ove godine nametnuo za jednu od it ljetnih destinacija. Već smo pisali o tome kako je Palma de Mallorca definitivno jedna od lokacija koju morate posjetiti kad se nalazite na ovom otoku, ali definitivno preporučujemo da ne zanemarite ni gradić Deià, koji se nalazi se na brdovitom dijelu zbog čega je jedno od najpitoresknijih mjesta na otoku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Residencia (@belmondlaresidencia)

Upravo se u tom gradiću smjestio i ovaj popularan restoran koji se nalazi u sklopu hotela Belmond La Residencia. S kamene terase s okruglim stolovima puca pogled na prekrasnu prirodu i visoke palme, a posebno lijep ugođaj bit će u večernjim satima. Svjetlost svijeća koja obasjava terasu stvara divnu atmosferu, a tome doprinose i specijaliteti mediteranske kuhinje za koje su zaslužni chef Guillermo Méndez i njegov tim.

Dostupni su tasting, vegetarijanski i a la carte meniji, a da bi iskustvo objedovanja bilo još bolje tu je i uparivanje vina koja će vam preporučiti sommelier El Olivo restorana. Sva jela kreirana su od sezonskih lokalnih namirnica te se meni mijenja ovisno o tome što je dostupno i “u sezoni”. Tasting meni sa 7 jela stoji 120 eura po osobi, dok ćete za tasting meni s 10 jela morati izdvojiti 140 eura po osobi.

S obzirom na ogromnu popularnost restorana na društvenim mrežama, ali i jedinstvenu, romantičnu atmosferu, preporučujemo da stol rezervirate unaprijed kako biste osigurali svoje mjesto na terasi!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: El Olivo, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0