Zimski kokteli koji osvajaju Hrvatsku

Kuhani gin i rum punch omiljena su adventska i zimska pića o kojima se priča već nekoliko godina. Potaknuti tom činjenicom, poznati barmen i miksolog Hrvoje Rihtarić te vinar i poduzetnik Vjeko Šoškić osmislili su pakiranja ovih zimskih koktela koji osvajaju publiku – točnije sve one koji su ove godine posjetili Advent u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku.

U posebnim zimskim pakiranjima s ilustracijama koje asociraju na idilične hladne večeri u gradu ili opuštanje uz kamin, ova su dva pomno osmišljena koktela savršena i za početak dobrog večernjeg izlaska, ali i poklon. U danima prije blagdana, ali i u nastavku zimskih hladnih dana, ništa ne grije bolje od kuhanog gina i rum puncha s potpisom dvojice prijatelja.

“Ovakav pristup kreiranju pića stvorio je ponudu koju ljudi sve više biraju. Svaki gutljaj savršeno grije, ali i osvježava, a pri stvaranju ova dva pića posebno smo pazili na sastojke i na njihovo kombiniranje. Iako je uvriježeno mišljenje da su kokteli idealno piće u ljetnim danima, ne treba prestati uživati u koktelima ni zimi, posebno kad nam treba ona dodatna doza topline pa smo se pobrinuli da se naš kuhani gin i Rum Punch uvrste i u ROTO Dinamic poslovnicama”, objašnjavaju Rihtarić i Šoškić koji stoji iza priznate destilerije Šoškić u kojoj se također mogu kupiti spomenuti kokteli.

Hrvoje Rihtarić i Vjeko Šoškić

I dok je gin oplemenjen hibiskusom, cimetom, anisom, kaduljom, jabukom i šarenim paprom, dok ispijate Rum Punch prostorijom će se širiti mirisi cimeta, đumbira i limuna – blagdanski i romantično. Upravo te mirodije i odabir začina ova dva zimska pića čine posebnim što potvrđuje i sve veća potražnja na adventskim manifestacijama diljem Hrvatske.

Božićni domjenak ili afterwork druženje, blagdanski dani s obitelji, početak noćnog provoda ili napitak koji se nosi na zimovanje i odmore na snijegu? Kuhani gin i Rum Punch odgovor su na sva vaša pitanja i slavljeničke “potrebe”.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0