Zimska verzija omiljenog koktela koju ćete obožavati

Nema sumnje u to da je jedan od najpopularnijih ljetnih koktela, koj trenutačno žudimo ispijati na nekoj plaži u topliji krajevima,, koktel Aperol Spritz. Ali jeste li znali da postoji i zimska verzija tog pića? I sami smo se uvjerili koliko su recepti i za hranu i za koktele fantastični na TikToku, a već neko vrijeme nam stalno iskače i ovaj slavni koktel u zimskoj varijanti.

@arabellastokes

easy + delicious cocktail for holiday parties 🥂📌 save this for later 🫶🏼 #christmastiktok #holidayseason #cocktails #cocktailreceipe #aperolspritz #cozyvibes #happyhour

♬ Sleigh Ride – Ella Fitzgerald

Vrijeme za koktele ne može biti bolje nego što je jer smo samo nekoliko dana udaljeni od blagdana, a garantiramo da ćete vam ovo postati najdraži zimski koktel. Kao što možda već i znate, Aperol Spritz se radi od pića Aperol i prosecca uz malo mineralne vode – ova zimska verzija ipak je malo drugačija.

@lexnicoleta

It hits every time 🎅🏼 #aperolspritz #holidayrecipe #christmasdrinks #holidaydrinks #holidayentertaining #holidayhosting #aperol #festivedrink #recipesoftiktok #christmas #christmas2023 INGREDIENTS: -2oz aperol -2oz pomegranate juice -1oz soda water -4oz Prosecco -lemon + rosemary for garnish -ENJOY!

♬ original sound – Lex | Coastal Grandmother

U čašu stavite par kockica leda, zatim dodajte 0,03 ml Aperola, te u njega dodajte 0,1 ml soka od brusnice (može biti i sok od nara) te zatim dodajte prosecco i po želji malo mineralne vode. Najvažniji sastojak koji trebate dodati u ovaj koktel je ružmarin. Dodajte grančicu ružmarina te sve promiješajte i po želji dodajte par kriški limuna ili naranče. I to je sve što stoji iza ovog zimskog koktela koji će vam se zasigurno svijeti!

Vrlo je jednostavan za napraviti, a gotov je u samo nekoliko minuta. Obećajemo da ćete samo pohvale od svojih gostiju ako im ovaj koktel pripremite, jer osim što je ukusan, s dekoracijama se savršeno uklapa u blagdanski stol.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok (@arabellastokes)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0