Želite sami dizajnirati svoju kuhinju iz snova? Onda je ova radionica Ivane Niskote za vas!

Ako se trenutačno nalazite u procesu preuređivanja ili, pak, pronalaska doma, predlažemo da ovu subotu rezervirate za “Radionicu projektiranja kuhinje i blagovaonice” koja se održava uz stručno vodstvo arhitektice Ivane Niskote. Njezinu radionicu koja je posvećena osnovama dizajna interijera već smo pohodili i bili oduševljeni znanjem koje smo dobili, kao i opuštenom atmosferom.

Radionica ima ograničen broj mjesta i mali broj polaznika, a prije samog početka radionice svi sudionici arhitektici šalju na mail šalju izmjere postojeće kuhinje i blagovaonice. Radionica je zamišljena kao grupno projektiranje kuhinje kroz sve faze idejnog projekta, a namijenjena je svima koji bi htjeli steći znanje iz tog područja ili se upravo nalaze u proces adaptacije kuhinje i blagovaonice.

Ivana Niskota

Tako će svi polaznici na kraju radionice imati gotov idejni projekt koji su kreirali sami uz stručno vodstvo arhitektice s kojim mogu otići kod stolara te na temelju kojeg stolar može izraditi kuhinju po mjeri. Tako možete sami kreirati svoju kuhinju iz snova, bez straha da ćete u nečemu pogriješiti s obzirom na to da će vas kroz čitav proces voditi Niskota.

Nakon što izrade koncepta kuhinje, odnosno odluke o tome kako želite da kuhinja i blagovaonica izgledaju na temelju stila, estetike, ali i načina na koji se kuhinja koristi, slijedi samo projektiranje kroz tlocrt i poglede putem izrezivanja arhitektonskih simbola te iscrtavanje pogleda. Glavni alat bit će vam olovka, škare i ljepilo, a sprijateljit ćete se i s izrazima mjerilo, kote, koncept i moodmapa. Ovo je dio u kojem ćete saznati sva pravila za projektiranje funkcionalne kuhinje i organizacije prostora, a nakon dvosatnog praktičnog dijela s arhitekticom ćete se odšetati do showrooma partnera radionice Iverpana i Trike koji su nalaze u neposrednom susjedstvu. Tamo ćete birati materijale za kuhinju, odnosno fronte i radne ploče koji se uklapaju u vašu idealnu kuhinju te namještaj poput blagovaonskog stola,  stolaca, lustera i tepiha.

Znanje koje ćete dobiti zaista je vrijedno, baš kao i idejni projekt s kojim možete napraviti svoju kuhinju iz snova, a kod oba brenda partnera radionice moći ćete ostvarati 10 posto popusta na namještaj i opremu koju ste odabrali, tako da je ovo zaista jedinstvena prilika koju ne bi trebali propustiti oni koji trenutačno preuređuju stan.

Više informacija o “Radionici projektiranja kuhinje i blagovaonice” arhitektice Ivane Niskote koja se održava 11. studenog u 10 sati u Dekorum uredu u centru Zagreba saznajte na ovom linku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Privatna arhiva

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0