Želite prijatelja za cijeli život? Dođite na dobrotvorni Wooftop Pawty i naučite sve o pametnom udomljavanju

Složit ćete se svi kako je udomiti psa jedna je od najplemenitijih stvari koje možete učiniti. Onih napuštenih, ostavljenih ili pak zlostavljanih zbilja ima jako puno, a velik značaj u njihovom zbrinjavanju danas imaju brojne udruge, azili, volonteri. No, činjenica je da bismo u tome svi trebali imati ulogu jer osim raznim oblicima donacija, pomoći možete udomljavanjem, ali za to morate biti potpuno spremni i informirani.

Pa, ako ste jedni od onih koji o tome intenzivno promišljaju i žele prijatelja za cijeli život, a pritom imate neke nedoumice, pozivamo vas da u subotu, 13. svibnja u 11:30 sati dođete na Wooftop Pawty u zagrebački Out Garden Rooftop Bar (Ilica 16). Na krovnoj terasi s pogledom na Zagreb održat će se prigodna radionica za buduće, ali i sadašnje vlasnike pasa u sklopu koje će svi prisutni doznati korisne informacije o procesu udomljavanja, ali i trikove za one koji već imaju psa.

Glavnu ulogu u tome imat će Janko Marijan, licencirani trener pasa i član Alfa Canis udruge za školovanje ljudi i pasa. Ako tko zna kako je to udomiti jednog psa, pa drugog i trećeg, onda je to Marijan koji je psima intenzivno posvetio posljednjih sedam godina. Svoja znanja, vještine i ljubav prema njima usmjerio na individualni rad jedan na jedan, te je krenuo raditi samostalno.

Cilj radionice nam je educirati građane, potaknuti ih na udomljavanje i objasniti što podrazumijeva odgovorno vlasništvo, promicanje humanog postupanja prema njima, kao i razvijanje pozitivnog odnosa prema životinjama, poručio je Marijan koji će se osvrnuti detaljno na proces udomljavanja, kao i na to o čemu sve budući vlasnik treba voditi računa kod odabira vrste te brige o njemu.

 

Nakon radionice svi prisutni moći će se osvježiti raznovrsnim koktelima humanitarnog karaktera čiji je glavni sastojak Tito’s Vodka. U pitanju je američki brend koji beskompromisno od samog osnivanja pomaže i podržava azile i udruge za napuštene pse, a jedna od njih je i Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Sigurna kućica u okolici Velike Gorice. Na Wooftop Pawtyju u ponudi će biti četiri signature koktela s Tito’s Vodkom koji će biti na promotivnoj cijeni od 5 EUR te će se od svakog kupljenog koktela 2 EUR donirati za Sigurnu kućicu.

Kako su u fokusu eventa psi, na partyju ćete imati priliku upoznati i ekipu iz Pas Kitchena koja inače nudi pripremu kuhanih obroka za ljubimce po narudžbi. Od njih ćete doznati više detalja o njihovoj ponudi hrane za vašeg ljubimca, ali i zašto birati kuhanu hranu. Vaše ljubimce čeka i goodie bag koji podrazumijeva poslastice za pse koje je donirao partner Pet centar. Za glazbeni dio i dobru atmosferu Wooftop Pawtyja bit će zaslužen Bizzo. Ulaz je besplatan, a pozvani ste svi – i vi i vaši ljubimci.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0