Želite najbolje fotografije na svojem Instagramu? Smartphone je sve što vam treba!

Instagram je od društvene mreže za dijeljenje vrhunskih fotografija odavno postao glavni marketinški alat, brendova, ali i individualaca znanih pod nazivom influencer koje je stvorio. Fotografije na Instagramu tako su morale zadovoljiti brojne kriterije, svidjeti se široj masi, ali i probranim klijentima, zadiviti bojama, lokacijom, kompozicijom i brojnim drugim karakteristikama zbog čega su brojnim influencerima profesionalni fotoaparat, stativ, selfie štap, stalak za snimanje sa svjetlom te brojne aplikacije za uređivanje fotografija postale omiljen alat. No, na tržištu se pojavio pametni telefon koji svojim značajkama čini suvišnim sve prethodno navedene alate, a sve o tome možete otkriti u nastavku.

Nema više stalka za live video

Pogotovo u posljednje dvije godine, live video javljanja influencera iz njihovog doma postala su iznimno popularna, intervjui se često održavaju tako, kao i predstavljanja novih proizvoda. No, sve to zahtjeva i muku “behind the scenes”. Nitko nije očekivao da ćemo vrijeme provoditi kod kuće pa nitko kod kuće ni nema profesionalnu opremu ili, pak, posebno mjesto za snimanje na koje može postaviti smartphone da hvata točno željeni kadar. Pametne telefone tako pridržavaju coffee table knjige, boce za vodu i slično, a kadar nikad ne može biti savršen.

To se promijenilo pojavom Samsung Galaxy Z Flip3 5G preklopnog pametnog telefona koji može samostalno stajati. Smartphone omogućava profesionalni izgled videozapisa koji se, uz Quick Shot opciju, mogu snimati i dok je Samsung Galaxy Z Flip3 5G sklopljen. Odložite ga na željeno mjesto, preklopite po kutem kojeg želite i kliknite za snimanje – live video javljanje nikad nije bilo lakše, brže i profesionalnije.

Nema potrebe za angažiranjem profesionalnog fotografa

Kako bi se istaknuli od drugih, brojni su influenceri počeli angažirati profesionalne fotografe da bi dokumentirali njihove modne kombinacije ili snimili fotografije proizvoda koje promoviraju. No, Instagram se vraća na “tvorničke postavke” i traži se manje namještanja, manje uređivanja fotografija i, generalno, spontaniji i prirodniji izgled feeda. Stoga je pametan telefon čija kamera može konkurirati onoj profesionalnog fotoaparata vaš najbolji suputnik. To što fotografije moraju izgledati prirodnije, ne znači da ne moraju biti vrhunske kvalitete.

Osim što je opremljen 10-megapikselnom prednjom kamerom koja omogućava ranije spomenuto snimanje u preklopljenom stanju, na vanjskoj strani kompaktnog i laganog uređaja nalaze se dvije kamere po 12 megapiksela – Ultra Wide i Wide-Angle. Da bi sve bilo još jednostavnije, zbog posebno razvijenih značajki kamere, Samsung Galaxy Z Flip3 5G može okinuti portret ili selfie bez uporabe ruku, uz Flex Mode način rada.

Streetstyle fotografije on-the-go

Osim što više ne morate angažirati profesionalca, ne morate ni moliti prijateljicu da, prije nego sjednete na kavu, okine “par fotki za Instagram”. Tih fotografija nikad nije samo par, često budete nezadovoljni i s kadrom, a čak i da nakon čitave muke ne dobijete ono što želite, požurit ćete se što prije sjesti na kavu i čuti novosti. Sa Samsung Galaxy Z Flip3 5G ne morate nikoga gnjaviti, ne morate unaprijed osmišljavati više outfita i presvlačiti se na ulici kada izvučete prijateljicu s pauze za ručak jer je sunčan dan i onda radi u blizini zgrade koja je super kulisa za fotkanje. Preklopni pametni telefon može stajati samostalno, tako da imate dovoljno vremena namjestiti savršeni kadar i odabrati savršenu pozu, bez požurivanja ili osjećaja krivnje što nekome trošite vrijeme.

Uz to, s obzirom na kompaktan dizajn, Samsung Galaxy Z Flip3 5G uvijek može biti u vašem džepu te, za razliku od fotoaparata koji sa sobom uvijek donosi muke vezane uz memorijsku karticu, ovaj najmanji pametni telefon na tržištu neće vas iznevjeriti. Od jutra do mraka bezbrižno možete bilježiti trenutke za Instagram, zbog velike memorije, a potom iz “mora” okinutih fotografija odabrati onu najbolju koja će krasiti vaš profil.

Kvaliteta, bez puno muke

Era filtera i uređivanja fotografija na Instagramu je gotova, traži se autentičan, needitiran sadržaj. To ne znači da fotografija i dalje ne mora biti savršena da bi završila ne feedu, ali takvu sa Samsung Galaxy Z Flip3 5G uređajem možete dobiti odmah, bez potrebe za postprodukcijom. Naime, uz Pro način rada mogu se namjestiti balans bijele boje, potamniti sjene ili prilagoditi boje na snimkama. Nemojte puno komplicirati, poigrajte se sa svjetlinom, kontrastom, saturacijom i highlightsima i fotografije na feedu okinute Samsung Galaxy Z Flip3 5G  pametnim telefonom izgledat će profesionalno, iako ste potpuni amater.

Istaknuti se možete i moćnim noćnim snimkama, jer postavljen na ravnu površinu, ovaj preklopni smartphone s Flex načinom rada djelovat će poput tronošca, održavajući željeni kut snimanja uz stabilizaciju kamere, čak i po mraku. Bistre, noćne fotografije sada su moguće i s pametnim telefonom, a one će zasigurno vaš Instagram feed istaknuti od drugih.

Hvatanje stvarnih trenutaka

Sviđa vam se outfit slučajnog prolaznika – snimite ga! Prolazite kraj ogledala na putu do doma – okinite mirror selfie! Zraka sunca pala je na šalicu prve jutarnje kave – uhvatite tu fotografiju, taj će vas motiv veseliti tijekom tmurnih dana. Nijedan trenutak nije “premalen” ili nebitan da se ne bi ovjekovječio i objavio na Instagramu, sve će vas te fotografije podsjećati na trenutke u danu, tjednu ili mjesecu koji su vas razveselili, zapamtit ćete što ste sve radili i kako ste se osjećali, a godinama poslije moći ćete se vratiti u te trenutke. Spontanost je ono što se u 2022. godini traži na Instagramu, a s obzirom na elegantan dizajn i kompaktnost preklopni pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip3 5G uvijek može biti s vama i hvatati stvarne trenutke i u hodu, a sadržaj će i dalje izgledati profesionalno i atraktivno.

Fotografije: Unsplash

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0