Želimo sve tenisice iz suradnje brendova Sporty & Rich i adidas Originals!

Nakon što je stigla i službena potvrda da njemački sportski gigant adidas Originals ima najpopularnije tenisice godine – retro model Samba, koji nose Hailey Bieber, Kendall Jenner i brojne druge poznate dame pa je završio i na Lyst popisu najpopularnijih komada u proteklom tromjesječju, sada je najavljena i suradnja s jednim od najtraženijih brendova današnjice – Sporty & Rich.

U sklopu ove kolekcije, koju su brendovi Sporty & Rich i adidas Originals kreirali više od godinu dana, predstavljena su tri minimalistička, retro modela tenisica. Riječ je o kultnim adidasovim modelima: Campus 80’s, Samba OG i Stan Smith, koji su predstavljeni u novom ruhu.

Brend Sporty & Rich čitavu svoju estetiku temelji na vintage komadima i inspiraciju za kreacije pronalazi u prošlosti, a ovog puta nadahnuće su pronašli u arhivi njemačke sportske marke. Želja je bila stvoriti nove klasike koji će u sebi sadržavati najbolje od obaju brendova, s djelićem prošlosti i modernim dodirom. Iako su najavili da će u sklopu suradnje biti predstavljena i sportska odjeća, fokus je ipak na tenisicama koje će biti dostupne za kupnju putem službene stranice brenda od 22. studenog.

Iako vjerujemo da nisu dugo birali modele koje će rekreirati u kolekciji Sporty & Rich x adidas Originals nego se Samba model zbog ekstremne popularnosti sam nametnuo, inspiraciju za izgled tih tenisica pronašli su u iznošenim modelu Universal iz sredine osamdesetih. Upravo su od tog modela preuzeli prednji dio od brušene kože u krem nijansi i đon u boji, a originalnu boju s tog para adidasica zamijenili su s nijansom zelene boje koju koriste u svim svojim komadima.

Inspiraciju za sva tri modela pronašli su u vintage obući, a Campus 80’s i Stan Smith ističu se profinjenom kombinacijom bordo i bijele boje. Sve modele krasi privjesak brenda Sporty & Rich izrađen od bisera i metalnih detalja zlatnog sjaja. Tenisice će biti u prodaji od 22. studenog, a kako biste dobili obavijest i na vrijeme ugrabili svoj par, preporučujemo da se prijavite na listu čekanja putem službene stranice brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Sporty & Rich

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0