Zavirite u novi HAY showroom u Kopenhagenu!

Danci su prvaci u produkt dizajnu i dizajnu namještaja, a jedan od brendova koji je ostvario svjetsku slavu je HAY – suosnivača i kreativnih direktora Mette i Rolfa Haya, koji su brend osnovali prije gotovo 20 godina. Od tad su domove diljem svijeta oplemenili namještajem i dekorom koji stvaraju s idejom da dobar dizajn mora biti dostupan svima. Jedan od načina na koji prezentiraju svoje proizvode je i HAY House, poseban projekt koji je ne samo showroom brenda, već i butik na dva kata te multifunkcionalan prostor u kojem se može raditi, održavati sastanke i evente.

“Od samog početka HAY kuća nalazila se u samom srcu brenda, bila je ulaz u svemir brenda za sve – bez obzira na to želite li kupiti četkicu za zube ili kauč. Htjeli smo našim posjetiteljima pružiti da se osjećaju kao kod kuće, jer je to jako bitno Rolfu i meni”, izjavila je Mette Hay. Upravo je zato HAY House nedavno prošao renovaciju, kako bi bio spreman za nove posjetitelje, a novo ruho predstavljeno je tijekom godišnjeg festivala dizajna “3 Days of Design”. Showroom tako ujedinjava sve što brend predstavlja, a to je i arhitektura i dizajn i umjetnost te na jednostavan način prezentira kako možete komade ovog brenda uklopiti u vaš interijer i način života.

Mette i Rolf Hay

U središtu renovacije nalazio se, naravno, postojeći prostor kojeg je trebalo osvježiti i učiniti ga dostojnim viziji brenda koju vlasnici imaju za budućnost, a u to ukorporirati i detalje umjetnika i suradnika brenda – slike umjetnice Nathalie du Pasquier krase ulaz HAY kuće već godinama, dok su djela umjetnika iz galerije V1 Gallery postali “inventar” u interijeru danskog butika. Brend je izgrađen na principu da sve što rade potječe iz tri primarna izvora inspiracije, a to su umjetnost, arhitektura i moda, a najbitnija je ideja stvaranja svijeta koji je dostupan svima i pristupačan, a HAY kuća nalazi se u samom središtu tog svijeta.

“Ono u čemu je HAY najbolji je spajanje ljudi. S HAY House smo pokušali kreirati prostor u kojem je prisutna toplina, prostor koji predstavlja brend danas, ali i našu viziju za budućnost”, objasnio je Rolf Hay.

Sve što se nalazi u HAY kući, nalazi se, naravno, i u ponudi brenda te se može kupiti, a i iz prve ruke pogledati i isprobati. Zaista jedinstveno mjesto koje je nezaobilazna stanica svim ljubiteljima dizajna koji posjećuju Kopenhagen, a koja je sad postalo još i bolje!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: HAY

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0