Zavirite u Jacquemus butik na prestižnoj pariškoj adresi

Ako se uspjeh u modnom svijetu može nekako mjeriti, onda je to svakako otvaranje vlastitog butika na prestižnoj pariškoj adresi – Avenue Montaigne. Mjesto je to rezervirano za najviše pripadnike društva i renomirane modne kuće, a sada je jedan dizajner, poznat po svojem razigranim i seksepilnim kreacijama, upravo tamo otvorila vrata svojeg novog dućana.

Nema sumnje u to da je Simon Porte Jaquemus zlatni dečko mode, da je globalna priznat kao modna stila te da je već samo otvorenje dućana u Parizu dovoljno velik uspjeh, no otvorenje butika na adresi 53 Avenue Montaigne zasigurno je nešto o čemu je mladi dizajner sanjao.

La Boutique Montaigne“, prva pariška adresa omiljenog kreatora celebrity dama, prostire se na čak 200 kvadrata, a ako ste vidjeli kako izgledaju pop-up butici ovog brenda ili, pak, ured (o tome možete čitati na ovom linku), iznenadit će vas minimalistički izgled ovog prostora i doza smirenosti koju donosi. To je, naravno, napravljeno zato da odjeća i modni dodaci dođu u prvi plan, no ne bi to bio interijer sa Jacqumeus potpisom da nema nekih neočekivanih elemenata.

Butik se prostire na dva kata Art Deco zgrade izgrađene u ranom 20. stoljeću, a uređenje interijera u bijeloj boji vizualno se nastavlja na posljednju kolekciju koju je dizajner predstavio – “La Papier”, za sezonu jesen/zima 2022. godine. Odjeću i modne dodatke pronaći ćete posvuda po dućanu u centralnom dijelu za shopping, a u prostoru se nalazi i VIP salon za personalizirano iskustvo shoppinga.

U “La Boutique Montaigne” imate priliku i poslužiti se s kokicama iz ogromnog aparata za kokice te uživati u pauzi uz grickalice dok čekate prijateljicu, sestru ili mamu da završi s isprobavanjem odjeće. Nadahnuće za elemente u prostoru, poput vješalice za odjeću, pronađeno je i u djelima kipara Alberta Giacomettija, a okruglo ogledalo referenca je na dizajn Pierrea Cardina.

Zasad nije potvrđeno hoće li ova adresa zauvijek ostati Jacquemus butik, no ako planirate posjet Parizu, najavljeno je da će “La Boutique Montaigne” biti otvoren sve do kraja veljače 2023. godine.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0